Modificare frana parcare electric la mecani
![]() ![]() ![]() |
Modificare frana parcare electric la mecani
DODOLOT |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Granscenic
2004
|
|||
ionutzica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 29 June 10 ![]() |
ma gandesca ca poate te ajunge mai scump inlocuirea franei decat reparatia...
|
--------------------
Renault
Scenic
2004
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(DODOLOT @ 10 Jul 2013, 14:18) Cei de la reprezentanta renault mi-au zis ca sa caut un grandscenic cu frana mecanica si sa-i aflu seria de sasiu ca sa poata cauta piesele. Exista aceasta varianta de grandscenic? ma poate ajuta cineva. Am ales un Scenic asemanator cu al tau dar cu frana manuala....VF1JM0GD631983914. Spor la modificat! @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
DODOLOT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 May 13 ![]() |
Multumesc, nu ma asteptam la raspunsuri asa rapid.
Am sa transmit seria mai departe sa vad cum ies. Intr-adevar posibil sa ies cam in pretul unei frane electrice cu conversia, dar scap de aberatia ca pentru un cablu de 100 lei sa schimb frana de parcare integral. Multumesc, inca o data. Dodolot. |
--------------------
Renault
Granscenic
2004
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Refuz sa cred ca pt.o bucata de cablu trebuie schimbat tot mecanismul.In cel mai rau caz eu zic sa cauti pe cineva sa ti-l confectioneze cumva,mare inginerie nu este,poti cumpara un cablu de frana de mana sa zicem care orium cred ca este mai lung ca al tau,folosesti unul din capete care vrei tu iar in partea cealalta il tai si cauti pe cineva sa ii adapteze sistemul care este la al tau de pe masina. Sa ne tii la curent cu ce ai facut. |
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
2005 Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
miciceii, vezi semnatura lui espace...
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
... sau poti sa iei cablul de la dezmembrari
|
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
problema cu bucsele la cadrul motor s-a rezolvat , au aparut bucse pe piata,nu se apuca nimeni si de sistemul de frana de mana electric sa confectioneze niste cabluri?
|
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
2005 Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
radunicola |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 26 May 13 From: Constanta ![]() |
Salut!
Am mai postat problema mea si pe alt topic unde se vorbea despre acest subiect. Am un scenic 2 din 2005. 1.5 dci, 78 kw. Azi mi-a facut figuri frana de mana (electrica) Cand sa plec nu a mai decuplat , s-a aprins in bord semnal "stop" si "service", iar ledul aflat pe butonul franei de mana pulsa. Am deblocat-o din spate si a mers. Dupa aia cum opream si se activa o dezactivam pana sa ies din masina. cand plecam iar imi dadea doar semnal sonor si vizual in bord fara sa mai fie blocata. Stie cineva ce este? O sa merg si la Renault dar mai la zi de salariu. icon_mrgreen.gif This post has been edited by radunicola: 4 Oct 2013, 14:22 |
--------------------
Renault
Scenic
- CT 85 RMN
2006 , 1.5 dci, 78kw
|
|
dannny_25 |
![]()
|
In crestere continua Group: Members Posts: 109 Joined: 15 October 09 ![]() |
Nu aveti un sistem care deblocheaza frana de mana, Eu am la C5 o chinga in cotiera de care trag si ramane deblocata, imi apare doar o eroare in bord dar nu se mai blocheaza.
|
--------------------
C5 Tourer 2009
Scenic 1 1999
- AB 40 48 MAD
2.0 HDI, 1.6/16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 07:44 |