fum negru
![]() ![]() ![]() |
fum negru
gruyuss |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 26 December 09 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
dec 2009/Dynamique
- B 18 EAJ cu un caracter de fier as fi ruginit pana acum
|
|||
Sosocj |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 22 November 12 ![]() |
pai ce motor ai? banuiesc ca diesel...
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
2003
- CJ-90-SOA
|
|
gruyuss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 26 December 09 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
da, dieselul 1,5 dci 105 CP
|
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
dec 2009/Dynamique
|
|
ovidiucna |
![]()
|
![]() Private User Group: Members Posts: 377 Joined: 31 October 10 ![]() |
Daca mergi subturata cu ea
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011 Dulce pomum quum abest custos
|
|
Sosocj |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 22 November 12 ![]() |
trebuie sa o mai calci din cand in cand sa se mai curete traseul, eventual curatat egr
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
2003
- CJ-90-SOA
|
|
gruyuss |
![]()
|
aha...dubios, ca stiam de smecheria asta si o mai "curatam" din cand in cand dar se pare ca nu e suficient de des
|
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
dec 2009/Dynamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Decat s-o "cureti" din cand in cand mai bine n-ai mai chinui-o in restul timpului.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
gruyuss |
![]()
|
ce simplu era...cum de nu mi-a venit ideea??
|
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
dec 2009/Dynamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Asa o sa zici si cand o sa vina momentul sa inlocuiesti EGR, turbina, injectoare... etc... Sa tot faci "economie" d-asta
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
Sper sa nu fiu offtopic dar imi zicea zilele trecute un prieten cu un lancer 1.8 disel ca si la el la anumite momente masina scoate fum pentru ca isi face "regenerarea" in perioada aceea si atunci trebuie sa mearga mai turat si sa nu opreasca motoru vreo 20 de minute in perioada aia ...
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
QUOTE(alexniculescu @ 30 Jun 2013, 22:58) Sper sa nu fiu offtopic dar imi zicea zilele trecute un prieten cu un lancer 1.8 disel ca si la el la anumite momente masina scoate fum pentru ca isi face "regenerarea" in perioada aceea si atunci trebuie sa mearga mai turat si sa nu opreasca motoru vreo 20 de minute in perioada aia ... Gruyuss nu are dpf, asa ca doar o talpa sanatoasa si a scapat. Si eu patesc asa daca merg incet, drumuri forestiere etc., las dupa fum de ramane negru asfaltul ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 80cp
- B xx xxx Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
La regenerare fumul este alb, dar de obicei este cel mai vizibil în sezonul rece.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Daca scoti fum ca in video ai o problema. Daca ai cip probabil n-a fost facut cum trebuie
![]() Dar banuiesc ca tu scoti fum doar cand ii dai talpa, iar atunci scoti putin fum nicidecum ca in video ![]() ![]() Oricum vezi ca o parte din acest fum este si praful prezent pe asfalt..fa-i proba cand ploua si vei vedea diferenta. Eu am aprox 180.000km si egr niciodata curatat, dar am de gand sa-l curat luna asta, pt curiozitate..multi l-au curatat si tot mai scot fum pt ca in maxim 1 luna iar se depune mizerie pe galerie/egr. |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
gruyuss |
![]()
|
multumesc!
|
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
dec 2009/Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:37 |