Martor ulei si STOP aprins.
![]() ![]() ![]() |
Martor ulei si STOP aprins.
nikolas_p91 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 9 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Clio
Hatchback
2002
|
|||
m1tza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 May 13 ![]() |
Salut, am si eu problema asta la Clio 1.4 8v, an 2000. la mine se aprind dupa ce se incalzeste motorul, dar doar la relanti, cand apas putin acceleratia se sting. m-ar ajuta si pe mine un raspuns la acest topic.
mersi |
--------------------
Renaulr
Clio
2000 1.4
|
|
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
QUOTE(nikolas_p91 @ 15 Jun 2013, 18:22) Am un Renault Clio 1.5 dci , hatchback 2002. Se pare ca dupa cativa km , martorul de ulei si STOP mi se aprind in bord. Dupa ce se aprinde o data , respectiv de 2 sau 3 ori acestia se sting. Insa dupa ceva timp se aprind si nu se mai opresc pana la oprire. Stie cineva de la ce ar putea fi?Mentionez ca am mers asa cu ea vreo 60-70 km. Cei de la service mi-au spus ca baga presiune ... Cica ... Care ar putea fi cauza?Nivelul uleiului este normal , l am verificat , si nici nu curge. Multumesc anticipat cati km ai cu uleiul? te`ai gandit ca poate uleiul care il ai este de o calitate inferioara si poate si de aici probleme cu martori....sfatul meu sa schimbi uleiul si filtru si vezi dupa aia cum se manifesta |
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:21 |