Troncanit cand ploua
![]() ![]() ![]() |
Troncanit cand ploua
MirceaVio |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|||
allexynno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 July 08 ![]() |
Salut. Poti verifica directia, incepand cu capul de bara, bieleta de directie, pentru fiecare roata in parte. Ridici masina pe cric si faci miscari pe orizontala cu roata, totodata observand daca exista vreun joc la elementele de mai sus. Legat de problema ta, tin sa precizez ca ieri am schimbat bieletele de directie, in momentul de fata directia masinii fiind ca noua. Volanul este fix, nu mai are joc, si in plus a disparut zgomotul infundat ce se auzea inainte. Am ramas uimit ce poate face o bieleta "prapadita".
|
--------------------
Renault
Megane Break 1.6 16v
2002 Expression
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Bine, bine... am inteles asta. Dar ce nu inteleg e faptul ca doar cand ploua troncane
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
weroGT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 March 13 ![]() |
colegu .. e ciudat rau ce spui tu acolo ! la "dacia nova GT " batea ceva cand ploua .. si dateam drumu la stergatoare.. . un brat care vine la stergator si motor . dar ..
nu are legatura ce spui tu ..cu ploaia.. sa bata ceva pe ploaie..... , poate sa scartaie vreun amortizor .. pune mana si verifica tot ce ai ( salto sus pe cric si verifica ) ... nu trebuie sa fii inginer sa iti dai seama ca e ceva uzat ( rulment bucsa .. ) bafta ! |
--------------------
Renault
megane
1999 break 1.6 16v
- GR 02 UBK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:26 |