Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema inchidere renault espace 4

danutttz_danutttz
post 7 Jun 2013, 20:33
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna seara acum 5 minute am coborat din masina si am vazut ca butonul de pe card de inchidere numai functioneaza adica daca apas pe el ledul rosu de pe card nu se aprinde si nici masina nu schiteaza nimic....precizez ca butonul de, deschidere functioneaza la fel si cardul ......scot cheita din card si inchid manual nu se inchide decat protiera de la sofer cum ma sfatuiti sa inchid masina??? e posibil sa se strice butonul dintr-o data fara sa ii fac nimic??? problema e sigur de la card pentru ca nu se aprinde ledul decat pe butonul de descuiat.....nu am card de rezerva......un sfat va rog nu prea am avut timp sa caut poate sa mai discutat dar nu prea pot lasa masina descuiata ........multumesc anticipat

--------------------
Renault Espace 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
malaimalait
post 7 Jun 2013, 21:15
Post #2

Membru autentic

From: LUGOJ

QUOTE(danutttz_danutttz @ 7 Jun 2013, 20:33)
Buna seara acum 5 minute am coborat din masina si am vazut ca butonul de pe card de inchidere numai functioneaza adica daca apas pe el ledul rosu de pe card nu se aprinde si nici masina nu schiteaza nimic....precizez ca butonul de, deschidere functioneaza la fel si cardul ......scot cheita din card si inchid manual nu se inchide decat protiera de la sofer cum ma sfatuiti sa inchid masina???  e posibil sa se strice butonul dintr-o data fara sa ii fac nimic??? problema e sigur de la card pentru ca nu se aprinde ledul decat pe butonul de descuiat.....nu am card de rezerva......un sfat va rog nu prea am avut timp sa caut poate sa mai discutat dar nu prea pot lasa masina descuiata ........multumesc anticipat
*

la fiecare usa lateral unde este broasca are un plastic care se roteste si se blocheaza usile,usa soferului o inchizi cu cheia

--------------------
renault renault laguna 2002
+
danutttz_danutttz
post 8 Jun 2013, 12:50
Post #3

Membru incepator

nu imi dau seama unde spui ca se afla aceste plastice de care trebuie sa rotesc...m-am uitat foarte atent si in interior si in exterior.....pana la urma am facut altceva am iesit din masina am intrat prin portbagaj am blocat usile de la buton apoi am inchis portbagaju....fii putin mai explicit te rog pentru ca nu le-am gasit sad.gif....In alta ordine de ideii cine cunoaste un electronist mai priceput care sa imi poata reface butonul?..

--------------------
Renault Espace 2006
+
malaimalait
post 8 Jun 2013, 14:25
Post #4

Membru autentic

From: LUGOJ

QUOTE(danutttz_danutttz @ 8 Jun 2013, 12:50)
nu imi dau seama unde spui ca se afla aceste plastice de care trebuie sa rotesc...m-am uitat foarte atent si in interior si in exterior.....pana la urma am facut altceva am iesit din masina am intrat prin portbagaj am blocat usile de la buton apoi am inchis portbagaju....fii putin mai explicit te rog pentru ca nu le-am gasit sad.gif....In alta ordine de ideii cine cunoaste un electronist mai priceput care sa imi poata reface butonul?..
*

Atasez poze, invarte de rotitza respectiva cea din partea de sus a pozei si se blocheaza usile
Stiu pe cineva la lugoj care iti repara cartela
Pentru detalii tel 0731103300

Attached thumbnail(s)
20130608_151514.jpg ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 429
20130608_151719.jpg ( Size: 1.76mb ) Number of downloads: 481

--------------------
renault renault laguna 2002
+
danutttz_danutttz
post 10 Jun 2013, 22:56
Post #5

Membru incepator

Multumesc frumos inca odata pentru raspunsul promt am gasit aceste incuietori....Mai am o singura intrebare unde pot posta un anunt de vanzare a masinii pe acest forum ....? Inca nu am puso pe nici un site la vanzare.....Pana in momentul in care am achizitionat masina asta am avut un volvo care mi sa parut de 10 ori mai fiabil decat acest renault....m-am gandit sa il schimb sau sa renunt la el......De cand l-am cumparat am schimbat deja cateva piese destul de costisitoare....Poate sunt eu mai ghinionist sau cine stie ......Vreau o masina care sa nu ma faca sa o duc la service odata la 1 2 luni de zile.......Masina chiar imi place numai ca dupa ce am schimbat pompa originala ambreiaj 700 ron apoi tot kitu de ambreaiaj inca 1800 ron.....ma cam lasa rece masina asta....Astazi cand am plecat de pe loc am vazut pe jos o pata de ulei.... in spatele filtrului pentru habitaclu o piesa care are un buton pe ea cand apasam pe ea se oprea motoru...acea piesa este plina de ulei...nu stiu cum se chema si ce e....doar ca renault nu e o masina chiar ieftina la piese fata de alte marci....As dori sa o schimb cu altceva....Masina acum functioneaza in parametri cred eu numai ca mai am cate ceva de schimbat la ea si chiar nu prea imi mai permit in perioada asta...singuru avantaj la masina asta e consumu pana acum....Dar nu vreau sa stau cu ea pana cine stie ce mai cade....

--------------------
Renault Espace 2006
+
geo.espace
post 1 Aug 2013, 10:19
Post #6

Membru incepator

sal 2 all. aseara am observat ca nu se mai inchide usa fata dreapta din telecomanda si nici din masina (buton),toate se inchid mai putin asta.Problema e ca nu se aude nimich cand inchid din telecomanda(motoras ceva). am dat masina unui prieten si cica la el functiona ca a incercat cineva sa o deschide si era inchisa. Eu banuiesc ca el o deschidea din buton din masina si ala cred ca tragea de maner in aceeasi timp si de atunci nu mai merge, in fine smile.gif. a mai patit cineva asa ceva? oricum trebuie s`o desfac nu cred ca scap smile.gif

renault espace 4

This post has been edited by geo.espace: 1 Aug 2013, 10:20

--------------------
renault grand espace 2004
+
gsalexandru
post 23 Apr 2014, 06:28
Post #7

Membru autentic

From: Romania-Suceava

Cei care mai aveti probleme cu aceste carduri, luati legatura cu mine pentru sfaturi si reparatii

--------------------
renault laguna 2 - sv-07-xjr 2001 1.9 dci expression
Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 00:36
Dacia