aprindere martor INJECTOR in bord plus martor SERV, help me
![]() ![]() ![]() |
aprindere martor INJECTOR in bord plus martor SERV, help me
eddyzzo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 8 December 12 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 1ph2
- bv 11 veb
|
|||
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
poti verifica egr-ul si traseul aerului (tubulatura) catre turbina.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
eddyzzo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 8 December 12 From: brasov ![]() |
pai am schimbat si RGR-ul....si tot asa face...am sa verific tubulatura....si care e chestia ??sa fie infundat sau sa piarda aer ?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1ph2
- bv 11 veb
|
|
GZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 19 March 10 From: Brasov ![]() |
La fel patesc si eu. Se aprinde martorul de injectoare + SERV si clipesc repede amandoua. Daca trec de 2000 rot/min se sting si se reaprind cand scade turatia. Masina este un Renault Laguna 1.8 din 1997. A mai facut odata asa (in iarna) si atunci am schimbat bujiile dar problema s-a mentinut o perioada de cateva zile dupa care si-a revenit singura. In dimineata asta a revenit problema.
Aveti idee ce ar putea fi? Va multumesc. Aseara am scos bornele de la baterie, le-am unit si am pus contactul si problema a disparut. Masina se comporta normal. Nu avea si alte simptome in afara de discoteca din bord. Ma bucur ca resetarea si-a facut efectul. This post has been edited by GZR: 4 Jun 2013, 07:43 |
--------------------
Ex-Renault
21
Nevada, TD, 2068 cmc, 86 cp, 1990
- BV 02 GZR Renault Laguna 1.1, 1783 cmc, 90cp, 1997 - BV 13 YLS.
|
|
fln15 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 November 13 ![]() |
salut! am si eu o problema cu martorul pt injectoare si servv, care au ramas aprinse dupa ce am scos borna de la baterie pt a schimba electromotorul.
ce e de facut!? |
--------------------
renault
laguna 1
1997/ 2.0 benzina
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Vezi poate ai mai scos vreo mufa,sau mai rau ai rupt vreun fir.
|
--------------------
n
n
n
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 19:25 |