Radiator clima-sudare/inlocuire, demontare
![]() ![]() ![]() |
Radiator clima-sudare/inlocuire, demontare
lagunaconcorde |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 2 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
. Laguna 1 Business(2 litri, automata)
Laguna 1 Concorde(1.6, 16 valve) Laguna 2 Privilege (1.9 dci, 100kw) |
|||
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Salutare!
Nu trebuie dat jos spoilerul, se poate doar daca se da jos masca si farul din dreapta masinii. Am trecut recent prin asta, am avut radiatorul de clima spart si l-am inlocuit cu unul SH. ATENTIE la garnitura de jos de la radiatorul de clima, de obicei e plina de mizerie si se rupe cand incerci sa o scoti de pe radiatorul vechi. La mine am avut norocul sa schimb piesa in service si mi-au gasit alta garnitura pe acolo, dar daca e sa cumperi am inteles ca nu prea se gaseste si e pacat sa te apuci de inlocuit si sa nu poti finaliza lucrarea de la atata lucru. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
lagunaconcorde |
![]()
|
Iti multumesc pentru raspuns.
Masca din fata are trei holsuruburi la partea centrala din plastic. Are holsuruburi si la partea metalica care se intinde sub cele doua faruri, fiindca nu le-am vazut dar nu iese si nu vreau sa rup ceva? Daca nu-i secret, cat a costat radiatorul de clima sh? |
--------------------
renault
laguna
|
user_gmn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 11 November 11 From: craiova ![]() |
buna seara!chiar anul trecut am intampinat o problema identica,radiatorul a fost ciuruit,am preferat sa cumpar unul nou in devafoarea celui sh de teama ca si cel sh poate sa fie spart si nu ai cum sa iti dai seama,decat daca poti sa il verifici pe masina donatoare(cam greu de gasit asa ceva).radiatorul cel nou a fost 300 ron,iar cel sh costa in jur de 150 de lei...dar trebuie sa te gandesti la riscuri,decat sa il iei si sa il pui pe masina sa mergi sa iti incarci instalatia sa dai 100 lei si dupa 2 zile sa te trezesti ca e spart...acum tu hotarasti,in functie si de buget ca asta conteaza pana la urma!
de sudat nu stiu daca se baga cineva,e foarte greu si nu rezista la presiunea din instalatie! o seara buna! This post has been edited by user_gmn: 27 May 2013, 22:09 |
--------------------
renault
laguna 1
1999 1.6 16v+GPL!
- dj-10-gmn
|
|
lagunaconcorde |
![]()
|
La 150 de lei cel sh, nu prea se merita.
Am auzit de persoane care l-au sudat, eliminat celulele sparte. Catre varianta cu radiator nou inclin, numai sa vad la ce pret il gasesc... |
--------------------
renault
laguna
|
user_gmn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 11 November 11 From: craiova ![]() |
salutare!varianta cu indepartarea celulelor am auzit-o si eu,dar asta si in functie de locul unde este fisura,sincer nu cred ca prezinta prea mare garantie!un radiator nou ti-am zis ajunge pe la 300-350 ron,e bine sa intrebi in mai multe parti,asa vezi cel mai convenabil pret,era si un site,radiatoareoradea,sau ceva de genu,acolo au preturi ceva mai bune!o seara placuta si bafta in rezolvarea problemei cat mai repede ca vine caldura!
|
--------------------
renault
laguna 1
1999 1.6 16v+GPL!
- dj-10-gmn
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
am eu radiator de clima de la laguna mea 2.2 d
sunati`ma care sunteti interesati 0724 688 041 |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
- HY02FPP Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
De aici l-am luat eu:
http://www.epiesa.ro/radiator-clima-renaul...4/subcat-10455/ L-am montat singur. Nu este mare inginerie. Am avut noroc cu garniturile, au fost in stare buna. Am inlocuit si filtrul cu silicagel. http://www.epiesa.ro/uscator-renault-lagun...4/subcat-10457/ |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
Recomandare un service unde pot sa schimb radiatorul de ac?
stie cineva dimensiunea la radiator? ptr break 1.6 16 v....am inteles ca sunt 2 dimensiuni. This post has been edited by Alexul: 26 May 2015, 13:32 |
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva care sunt dimensiunile radiatorului de AC. Pe net pentru motorul de 107 am vazut vreo 3 dimensiuni
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
Boss, Laguna e pe moarte! Nici mie nu mi a raspuns nimeni intr-un an
![]() Sincer, eu am luat la nimereala si a fost ok. In 20 min a plecat cu montaj si freon nou. Am luat ce era mai ietin pe piata. This post has been edited by Alexul: 31 Jul 2016, 23:12 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu ti-a raspuns nimeni ca nu stia....dar tu care ai aflat ulterior de ce nu ai postat dimensiunile?
Toti vor numai informatii exacte....dar cand ajung in posesia lor uita brusc ca posteze....poate ajuta pe cineva! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Alexul |
![]()
|
Frate..ce i asa greu? faci rost de o ruleta si masori! Eu l am luat la nimerala si a fost la fix.
I am dat prin pm unde sa l monteze ieftin si bun. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 21:30 |