FAP, Cod motor M9R N 744
![]() ![]() ![]() |
FAP, Cod motor M9R N 744
CJ12FOY |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- AY 09 ZFN
2009 Initiale
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
No FAP!
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
r3nault |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 29 September 12 ![]() |
Nu stiu daca am retinut bine: taxi, Londra. Daca este asa, cea mai buna optiune este clar:
http://www.performanceoilsltd.co.uk/amsoil...engine_oil.html cel de-al doilea ulei. |
--------------------
Renault
Laguna 3 1.5 dci
2007 Expression Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață! |
|
CJ12FOY |
![]()
|
Va multumesc pt raspunsuri baieti.
Am cumparat ieri ulei pt masina Shell Helix Ultra 5-40W. Sper ca nu am facut-o de oaie. Trecuse m deja cu aproape 500 de km de intervalul de schimb si m-am grabit. Cand am cumparat masina saptamana trecuta mai aveam 1000 km si nu am vrut sa il depasesc prea tare.in manual scrie undeva despre utilizarea in regim de taxi si anume sa faci reviziile la jumate din intervalul recomandat. La mine asta inseamna 9000 de mile, vreo 15000km. Oricum o sa va anunt daca sesizez ceva schimbari in comportamentul masinii dupa schimbul asta de ulei si filtre. Tipul care a avut masina inaintea mea a folosit-o doar pe autostrada si masina nu avea "greierasi". Dupa o saptamana buna la mine pe drumurile din Londra ( f proaste in comparatie cu drumurile noastre) a inceput sa scartaie putin bordil si cel mai enervant a 5-a usa (de fapt aproape ca are un sunet de bataie ). In curand o sa sune si restul usilor pt ca negrii si indienii nu au mai inchis o usa de masina normale.sunt obisnuiti cu Tata si Mahindra. Se rupe inima in mine cand ii vad cum le trantesc. Am deviat putin de la subiect. Trebuia sa imi spun supararile cuiva ![]() Inca o data va mtumesc pt sfaturi si va doresc multi km fara usi trantite. |
--------------------
Renault
Laguna
- AY 09 ZFN
2009 Initiale
|
|
r3nault |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 29 September 12 ![]() |
De cele mai multe ori cand cineva ma intreaba despre ulei, eu intreb cat este dispus sa dea pe un litru de ulei, dupa care fac recomandarile. Deci am inteles bine ca este vorba de taxi.
Uleiul ales nu este unul rau, dar nici unul excelent. Dupa mine 9000 de mile este cam mult. L-as tine maximum 10.000km. Si pentru ca in cazul tau cheltuielile cu masina sunt foarte importante vizavi de profitul obtinut atunci urmatorul ulei heavy-duty este excelent pentru raportul pret/performante si cu un TBN de 12 si sulfati 1.35% cred ca poti merge inspre 20.000km, poate chiar mai mult. Daca il mai gasesti si la bidon de 20 de litri atunci e si mai bine. http://www.mobil.co.uk/UK-English-LCW/heav...ac-1-5W40.aspx# |
--------------------
Renault
Laguna 3 1.5 dci
2007 Expression Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață! |
|
CJ12FOY |
![]()
|
Pana la urmatorul schimb ( max 2 luni ) o sa am putin timp sa caut uleiurile pe care le-ai recomandat.m-am grabit putin acum pt ca trecuse intrevalul de revizie . Ce pot sa spun dupa acest schimb.....masina e putin mai zgomotoasa sau poate au eu impresia.....in schimb simt ca motorul trage mai bine la acceleratii puternice. La viteze de peste 160 km/h inainte era putin mai lenesa.acum insa trage bine si peste. Pana la 210 urca destul de frumos.
|
--------------------
Renault
Laguna
- AY 09 ZFN
2009 Initiale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 14:10 |