problema distributie help va rog, dus-a la service buna luat-a stricata
![]() ![]() ![]() |
problema distributie help va rog, dus-a la service buna luat-a stricata
tolo |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 10 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
- buc
2008 1.5
|
|||
padrino |
![]()
|
![]() Padrino Group: Members Posts: 21 Joined: 11 November 11 From: Constanta ![]() |
Mergi inapoi unde ai dus masina la reparat si da-le cu ceva in cap! Cum naiba sa se intample asa ceva? Numai astepta! Sa iti repare masina!
|
--------------------
Renault
Megane 2
- VS-04-NWG
2005 hatchback 1.5 dci
|
|
tolo |
![]()
|
pai am masina la ei de 3 sapt. si se uita la ea k habar nu au ce sa ii faca. prima data a apasat pe basina de motorina si se auzea in pompa de inalta un sunet. au zis k e de acolo. am fost cu masina la verificat , pompa data jos tot verificat , totul bine doar un furtunas care tragea aer fals pe acolo (schimbat - rezolvat ) dar tot la fel face. in cele de urma raspunsul lor final a fost MERGI CU EA ASA PANA CRAPA exact asa.
![]() This post has been edited by tolo: 14 May 2013, 19:33 |
--------------------
renault
megane
- buc
2008 1.5
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
Ai schimbat si capacul de la pompa de apa odata cu distributia?Cureaua noua solicita f mult rulmentul de la capacul vechi de pompa si apare uzura imediat .
|
--------------------
Renaut
twingo
- IS 06 TIK
2001
|
|
tolo |
![]()
|
eu am schimbat , kit-ul curea + intinzator si pompa de apa , dar nu stiu daca mi-au schimbat si capacul , faza este ca sunetul a aparut undeva la 20-30 de min. de mers dupa ce am luat-o din service. sa fie cureaua noua si din cauza ca este prea tare , sa preseze pe ceva ... am uitat sa precizez am motor 1.5 dci. 85 cp iar sunetul nu creste in intensitate cand apas pe acceleratie , se mentine constant.
15 May 2013, 10:38: azi am aflat cum dispare sunetul . Daca apas pe basica de motorina de 2 3 ori dispare sunetul dar in schimb se aude in pompa un sunet ciudat in timp ce apas pe basica un carait asa. Dupa ce numai apas pe basica cateva zeci de sec.sunetul reapare. This post has been edited by tolo: 15 May 2013, 10:38 |
--------------------
renault
megane
- buc
2008 1.5
|
|
tolo |
![]()
|
problema rezolvata. Masina tragea aer fals exact pe la mufele care intra in filtru de motorina deoarece domnul mecanic a fost atat de destept incat a tras de ele pana mi-a rupt clipsurile si apoi lea bagat in filtru de forma. Ms mult geo.pt sfaturi.
This post has been edited by tolo: 22 May 2013, 15:50 |
--------------------
renault
megane
- buc
2008 1.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 16:29 |