Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

tipar scaune renault symbol 2007, caut tiparul scaunelor pt confectionarea unor huse

tupeu_adrian
post 12 May 2013, 23:27
Post #1

Membru tuning interior

Group: Members
From: BARLAD

dupa cum spune si titlul caut un tipar pt a incerca sa imi fac singur niste huse pt scaune la un symbol 2 PH4 din 2007....orice informatie e binevenita am cautat toata noaptea pe google si n`am gasit nimic concret....pt cine imi poate da aceste tipare ii voi ramane vesnic indatorat....astept cu drag informatii

--------------------
RENAULT CLIO II PH4 SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 13 May 2013, 07:59
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Tipare poti sa-ti faci singur daca desfaci husele originale ale masinii.
Si la Renault daca comanzi huse vin gata cusute.....evident!
Ce se gaseste prin comert este fabricat din material extensibil care se intinde si se aseaza pe scaun fara cute.
Asa ca nu mai cauta tipare si mergi la un croitor care te ajuta cu un centimetru in mana....sigur!

@+

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
tupeu_adrian
post 13 May 2013, 10:36
Post #3

Membru tuning interior

Group: Members
From: BARLAD

asta o stiam si eu dar am zis ca poate nu o sa mai fiu nevoit sa dau husele originale jos ca sa pot lua masuri....ma gandeam ca a facut cineva manopera asta si are tiparele gata facute pt orice eventualitate.....daca nu gasesc si nu gasesc o sa fiu nevoit sa dau husele jos si sa iau masurile exacte...voi incerca sa fac niste tipare cat mai exacte si sa le fac cateva poze sa le atasez poate se mai incumeta careva sa faca ca mine...oricum ms frumos pt sfat

--------------------
RENAULT CLIO II PH4 SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 09:38
Dacia