Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

toba esapament, problema

danydci
post 7 May 2013, 09:19
Post #1

Membru

Group: Members
From: BUCURESTI

salutare, am si eu un renault clio 2 din 2005 1.4 benzina 55 kw, si acum 1 saptamana jumate am ramas cu toba in strada, s-a rupt intre galerie si toba mica, si a cazut pe strada, aceasta problema a aparut din cauza "prostiei mele" de a merge mult timp fara tamponul de la mijloc, am fost am sudat-o , mi-a facut o improvizatie a legat cu o sarma in loc de tampon, si acum banuiesc ca acolo unde a fost sudata, s-a gaurit iar, si face foarte mare galagie.

In primul rand ce sfat imi dati, sa ma duc sa o sudez iar si sa ii cumpar tamponul ?

sau sa o inlocuiesc toata? si ma intereseaza ce preturi , si unde ar fi mai ieftina daca a inlocuit cineva pana acum ? multumesc !

--------------------
Renault Clio Clio - B 22 DCI 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PhilipMorris
post 7 May 2013, 10:17
Post #2

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

sudura nu mai tine cum a tinut ea o data. O mai poti lungi asa din sudura in sudura, dar ca sa nu iti faci din sudor un prieten care sa il vizitezi de 2 ori pe an, cauta o bucata de teava care sa o imbuci ca un manson pe cele 2 capete si care sa o strangi in coliere. Un meserias in ale tobelor iti poate face o lucrare buna si fara cele 700-800 cat te-ar costa eventual schimbarea tobelor.
Si mie mi s-a rupt constant tamponul de la jumatate. Dupa ce l-am schimbat de trei ori, am schimbat si sistemul de prindere a tobei finale si i-am eliminat jocul mare de la capatul tobei finale. Am pus un sistem de prindere ca la opel, cu 2 coliere de 5 lei buc.
A fost si meseriasul bun, recunosc. Un meserias ca asta iti face lucru mai bun decat pe original uneori.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
Grapinio
post 7 May 2013, 11:18
Post #3

Membru incepator

Eu am schimbat toba finala(135 RON), toba intermediara (185 RON) si suportul de toba(40 RON) si deci un total de 360 lei + manopera si un spray de vopsea gri ce tine la temperaturi inalte cu care am dat pe la sudurile originale alte tobei.

Si inelul ala de foc nu mai tin minte cat am dat.

This post has been edited by Grapinio: 7 May 2013, 11:20

--------------------
Renault Clio 2 - cj 00 abc 2005 Symbol Fidjy
+
danydci
post 7 May 2013, 11:38
Post #4

Membru

From: BUCURESTI

acum am fost si am sudat-o, si acum caut cele 2 tampoane , cel de la mijloc si cel de tine toba finala, si nu stiu cum sa le caut sa nu gresesc ca sunt mai multe modele, aveti coduri ceva? sau cum sa le gasesc ? aveti idee preturi ? ms

--------------------
Renault Clio Clio - B 22 DCI 2005
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 19:35
Dacia