instalatii GPL compatibile pe Clio Symbol
![]() ![]() ![]() |
instalatii GPL compatibile pe Clio Symbol
Ygi_17 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 2 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II - Symbol
2003 / 8V 75 CP
|
|||
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Toate instalatiile secventiale sunt compatibile cu clio. Mai bune sau mai rele nu sunt, factorul psihologic este in mare parte cel care face diferenta.
Cu fiecare om cu care o sa vorbesti de acum, cea care o are el montata este "cia mai tare". Iti recomand sa stai un pic pe la 2-3 servisuri, sa te uiti cum monteaza, si sa iti faci o parere. Service perfect nu exista. Dar daca ii vezi ca sprijina chei pe stergatoare, se freaca pe tabla masinii cu capsele de la salopeta, se sterg pe manerele masinii de unsoare sau incep sa injure si sa traga de fiare pe sub masina ca nu stiu ce nu le intra pe acolo, du-te in alta parte. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
LUCCI LUCIANO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 November 12 From: Ploiesti ![]() |
Eu i-am montat pe 20.11.2012 un Landi Renzo la reprezentantul prahovean al importatorului, SC Oandel SRL Daca intri pe site-ul lor o sa vezi masina mea fotografiata cu titlul de prezentare.M-am orientat laa marca aceasta dupa un ,,studiu,, mai aprofundat(net, taximetristi, prieteni detinatori) si am tinut cont si de faptul ca Dacia a montat din fabrica asa ceva pe Logan.Sunt multumit de consum mai ales ca oficial acest motor cu doua axe cam haleste, comparativ cu celalalt de 8 valve.In cartea tehnica spune 9,9 in oras. Mie ,iarna, mi-a luat 11-11,5 gaz dar numai in oras si drumuri de regula sub 7 km.La drum, cu 5 persoane si ful portbagajul s-a dus la 8,5 l/% gaz. Oricum si site-ul celor de la Vernesti-Buzau confirma prin calculatorul postat ca fiind normal un 12% gaz daca masina papa 10 % benzina. Eu am dat 22 de milioane cu rezervor toroidal(era oferta de la 24-25) si in principiu in 11-11500 km. scot banii; deja am facut 5000.Postez si cateva foto facute a doua zi de Pasti(nu te lua dupa data) ca sa vezi cum arata la comp. motor.
Attached thumbnail(s) PIC_0210.JPG ( Size: 1.52mb ) Number of downloads: 347 PIC_0223.JPG ( Size: 1.93mb ) Number of downloads: 415 PIC_0225.JPG ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 435 PIC_0219.JPG ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 427 PIC_0228.JPG ( Size: 2.21mb ) Number of downloads: 430 |
--------------------
Renault
Clio/Symbol
2002 1.4 16v,98CP Fatalitatea este acel ceva care conduce pe cel ce i se supune si taraste pe cel ce i se impotriveste!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 08:47 |