Ce piesa e asta?, O recunoaste cineva?
![]() ![]() ![]() |
Ce piesa e asta?, O recunoaste cineva?
Aco |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|||
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
am si eu acest capac pe undeva prin portbagaj si nici eu nu i-am gasit locul. Am dat jos si masca stergatoarelor, crezand ca e de pe acolo, dar nu se potriveste nicaieri
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Tu pe unde l-ai gasit? Tot in aeroterma?
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
vine pe sub plasticu de la stergatoare, ii fac maine o poza unde vine
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Aco |
![]()
|
Am gasit intre timp aceeasi discutie la francezi: http://www.renault-laguna.com/forum/qu-est...est-t13685.html
Te rog sa postezi poza, nu inteleg mare lucru din ce discuta ei acolo. LE: daca cei care scriu acolo au dreptate, piesa se foloseste la ghidaj atunci cand se monteaza parbrizul. Se aseaza pe partea volanului, undeva intre grilele de sub stergatoare. Mai ramane sa aflu exact unde se monteaza. This post has been edited by Aco: 3 May 2013, 22:20 |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
pai vezi ca in pag 2 sunt poze puse unde vine plasticu
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Aco |
![]()
|
A, da, nici n-am observat ca sunt 2 pagini.
Multumesc! Curios cum a ajuns in aeroterma... ![]() This post has been edited by Aco: 3 May 2013, 22:26 |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
emilian69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 19 February 11 ![]() |
Aceasta piesa vine la imbinarea dintre plasticele de jos de la stergatoare.Acolo unde este grila aceea pe care se scurge apa de pe arbriz.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Dynamique
- TR-04- Cine nu este cu noi este impotriva noastra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:57 |