Planetare, modele planetare
![]() ![]() ![]() |
Planetare, modele planetare
snake22 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio symbol phase 1
2001
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai probleme cu planetarele sau de ce vrei sa le schimbi?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
snake22 |
![]()
|
Din pacate da. In 50 000 km este a doua oara cand a inceput sa bata si trebuie sa schimb planetara cu totul pentru ca exista uzura si pe bratul planetarei ( lalea, cum se mai spune ) si decat sa fac o tiganie si sa schimb doar capul, mai bine iau o planetara noua, si poate una mai buna.
|
--------------------
Renault
Clio symbol phase 1
2001
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Codul de piesa se elibereaza dupa identificarea exacta a masinii.
Adica motorizare/dotarii/etc.....sau serie VIN mai bine! Ca Symbol sunt multe cu tot atatea diferente intre ele.....intelegi? Si alea vandute noi tot reconditionate sunt si se cere piesa veche la schimb. @+ This post has been edited by espacern: 30 Apr 2013, 11:25 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
snake22 |
![]()
|
Am inteles...stiu despre ce este vorba pentru ca folosesc si eu dialogys-ul. Am intrebat in speranta ca cineva stie ca are asa ceva pe masina si ma poate ajuta cu codul acestuia, urmand ca apoi eu sa o compar la dimensiuni si la numarul de dinti cu cea de pe masina mea. Multumesc mult!
l.e.: Deci sa ma uit mai bine la dezmembrari? Eu am luat Spidan acum ceva timp si nu sunt deloc stralucite... This post has been edited by snake22: 30 Apr 2013, 11:27 |
--------------------
Renault
Clio symbol phase 1
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu sunt 100% convins ca erau doar reconditionate si nu noi ...
Cauta unele originale la dezmembrari. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
snake22 |
![]()
|
Asa o sa fac. Sper doar sa am noroc si sa nu ma trezesc ca bate
![]() |
--------------------
Renault
Clio symbol phase 1
2001
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Piesa noua beneficiaza de garantie fata de piesa SH care e la cam la noroc....si cum se pare ca nu stai prea bine cu norocul.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
snake22 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio symbol phase 1
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
Eu zis sa mai investighezi ceva pe acolo ca nu este ceva in regula .... nu este normal sa ti se duca planetarele asa de repede, eu am 173.000 km cu cele originale si nu bate nici una ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
orbyt78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 August 12 ![]() |
Personal nu prea am auzit sa existe tripoda la roti, si daca exista la ce folosesc. ?
![]() |
--------------------
renault
symbol
2007 Better late on earth, than fast under !
|
|
arinin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 April 13 ![]() |
a inceput sa-mi bata rau de tot planetara pe partea dreapta, dupa ce-am reconditionat planetara dupa 1 luna a inceput sa cada intr-o zi rau de tot de-mi uruie si in linie dreapta cand accelerez dupa 50-60 de km, tremura volanul.
imi puteti spune niste parcuri de dezmembrari pe unde ati fost voi daca ati fost(nu neaparat) in Bucuresti? am inteles ca e dificil cu ele la piese auto ca degeaba te duci cu talon ai mari sanse sa nu se potriveasca cea care vine |
--------------------
renault
clio/megane
2000/2010
|
|
arinin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 April 13 ![]() |
nu ma poate ajuta nimeni? nimic?
|
--------------------
renault
clio/megane
2000/2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 20:07 |