Autoutilitara sau autoturism
![]() ![]() ![]() |
Autoutilitara sau autoturism
jamoghebo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 April 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
2003
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuia sa te gandesti la transformarea asta inainte sa mergi la RAR si sa fie omologata ca autoturism.
Acum este nevoie de niste acte eliberate de service specializat in transformarii.....pe langa alte acte/bani/etc. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jamoghebo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 April 13 ![]() |
asa-i , dar am luat-o de la altul care a dus-o el prima data la rar,eu am luat-o cu rar cu carte cu tot
|
--------------------
renault
clio
2003
|
|
arinin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 April 13 ![]() |
cand am fost cu o masina adusa din afara cu euro 5 la rar, am intrebat mai intai cat ma costa, mi-a spus cineva de acolo daca am autoutilitara 850 ron si daca e automobil 420 ron ..acum nu stiu cum e la tine
|
--------------------
renault
clio/megane
2000/2010
|
|
flo13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 March 13 ![]() |
Salut. Am incercat eu cu autoutilitara,pe un clio bicorp din 2003,euro 3,1,5dci. A venit din fabrica cu 2 locuri,in spate avand o bena simpla metalica.M-am interesat inainte de taxa,la m1 taxa era de 6100 ron,la n1 taxa de 1100ron. Diferenta substantiala.Am avut de tras insa cu RAR-ul..
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) C24723444_3.jpg ( Size: 154.07k ) Number of downloads: 1768 |
--------------------
renault
clio
2003 hatchback
- il-13-flo
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Dar daca omu' vrea sa treaca ulterior la M1 ce face? Asta in ideea ca poate nu mai vrea autoutilitara? Care sunt taxele?
|
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
Go1605 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 September 15 ![]() |
Flo13, vreau sa vorbesc cu tine. Nu pot să-ți dau Pm.
|
--------------------
Renault
Clio
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:38 |