Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Capac / acoperitor / alternator, Caut piesă, help :D

doMysMk
post 23 Apr 2013, 21:35
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut, am deschis un topic nou, în primul rând deoarece cred că sunt singurul cu aceasta problema..și în al doilea rând pentru că nu prea știu ce să caut prin forum (v-ați dat seama din titlu probabil) ):
Treaba vine cam așa: Am un symbol din 2008, căruia îi lipsește o piesă, din câte am observat eu la alte mașini la fel... și anume un capac de plastic ce ar trebui să acopere electromotorul...sau alternatorul(le încurc mereu..) și implicit acesta, (electro sau alternatorul), este descoperit si supus nenumarator "spălări" de fiecare dată când plouă, apa intrând cu ușurință prin grilajul din față.
Din al meu creier certat cu mecanica a izvorât o idee cum că asta ar putea dăuna mult iubitului "reno" și astfel îmi îndrept rugile spre dumneavoastră, cei care vă cunoașteți mașinuțele de la numărul din față la cel din spate, să ajutați un coleg de mașină cu numele piesei și eventual de unde poate fi achiziționată huh.gif
Am și o poză cu locația piesei cu pricina (cercul roșu), NU ESTE MAȘINA MEA (ci una de pe google, deoarece nu am apucat să fac o poză, voi pune una mâine...de asta am și șters numărul).

http://img23.imageshack.us/img23/7182/reewf.jpg

--------------------
Renault MEGANE Sedan Intens 2020 TCe 140 EDC GPF
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aurelyan
post 24 Apr 2013, 06:14
Post #2

Membru cu familie

From: Iasi

Mai este un topic pe tema asta sigur, cauta-l, gasise cineva si codul si pretul. Incearca sa cauti mai intai la dezmembrari, de noua sigur costa cat nu face.

This post has been edited by aurelyan: 24 Apr 2013, 06:15

--------------------
Ford Focus Mk3 2012 - 1.6 16v Ti-VCT
Imbatranesc si tot invat - Eschil
+
bitz
post 24 Apr 2013, 15:28
Post #3

Membru incepator

--------------------
Renault Clio Symbol 2005 1.5 dCi
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd August 2025 - 22:14
Dacia