[VAND] Logan 2006, Laureate Plus
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Logan 2006, Laureate Plus
roland |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
up
|
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_angh3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 July 10 From: Bucuresti ![]() |
adauga poze,nr de telefon.....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2,2007/1.6 16V Megane 3 1.5dci 110
Dacia Logan,2017/1.5
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu recomand pe acest user.
Dupa ce am avut cateva discutii preliminare si ne-am inteles asupra unui pret, ba chiar ne-am inteles si la o data aproximativa cand sa vin sa iau masina, omul pur si simplu nu mai raspunde la mesaje. Intra, le citeste (ca apare cand s-a logat ultima data pe forum), dar ma ignora. Numarul de telefon nu a vrut sa mi-l dea niciodata pentru a avea o mai buna comunicare. O atitudine total de neinteles, mai ales ca am mai schimbat si o anumita suma din euro in lei (dansul a mentionat ca vrea banii in lei). Nu il cunosc si nu pot afirma despre vanzator ca este neserios insa cu mine pur si simplu si-a batut joc. I-am spus macar sa dea un mesaj in care sa zica ca masina s-a vandut, ca nu mai e de vanzare sau ca pur si simplu NU VREA sa mi-o vanda mie si nu era nicio suparare. |
--------------------
Dacia
Logan
- B 21 xxx
2007 Prestige 1.6 16v
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
Ofer azi cash 1000 euro. da mi un pm sau suna-ma...ai nr meu pe forum.
|
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 22:28 |