Accident, :(
![]() ![]() ![]() |
Accident, :(
Fytze |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 6 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am eu idee. Poate!!!
Tu altceva vrei sa afli. Da nu esti in stare sa formulezi intrebarea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Fytze |
![]()
|
Eu eram cu mai multe persoane in masina din care una este grav lovita la mana a fost operat. Iar eu m-am gandit sa ii platesc la spital cat mai trebuie ca mai are de facut inca o operatie sau 2 sa ii puna nu stiu ce surub si eu am spus ca ii platesc bani pentru operatii dar dak eu platesc astea el nu ma mai poate da in judecata apoi? Eu cand ii dau bani ii dau cu martorii va dati seama dar imi e ca dupa ce ii platesc astea sa nu ma dea si in judecata
|
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
De dat in judecata poate s-o faca insa procedura este putin altfel!
Tie ti s-a deschis deja un dosar penal prin care, in functie de numarul de zile de ingrijire, poti fi sau nu trimis in urmarire penala (chiar fara sa te dea in judecata victima). Teoretic, daca este vorba de despagubiri, societatea de asigurare unde are vinovatul RCA (daca are) este obligata sa despagubeasca toate pagubele, inclusiv cheltuielile de spitalizare. Grija ta pentru victima este de laudat si va conta in evaluarea situatiei. Daca doresti un raspuns cat mai pertinent, ar trebui sa ne dai detalii: cand s-a produs accidentul, cum s-a produs si ce a scris politia in procesul verbal de constatare, daca esti vinovat esti de producerea accidentului si multe altele. Scriind toate astea, te vei expune, desigur la multe ironii si critici, insa poti afla si lucruri utile. Apropo de nickname, treaba este serioasa! Masina este o scula care poate deveni ucigatoare! Daca ai comis-o prosteste, facand fitze, nu te obosi sa mai scrii! Nu te va ajuta nimeni! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca accidentul s-a produs din cauza ta, zi si tu ca asa s-a suit in masina, daca nu a fost vina ta, nu trebuie sa-i platesti nimic, ci vinovatul, sau RCA-ul lui.
This post has been edited by argon: 14 Apr 2013, 11:08 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Se pare ca pricepi mai greu ideea, ce altceva ai vrea sa-i raspund unui user cu numele ala, catre scrie in felul ala?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai baga si tu un emoticon. Ca ma suisem in elicopter sa vin dupa tine.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Fytze bine cai scapat frate pala cu mana se repara pune tija surup chesti sii k nou orcum grije mai mare alta data!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Asta m-a enervat si pe mine. Are impresia ca daca-i plateste aluia operatia s-a achitat. Pai stai frate. Ala n-avea nevoie de operatie inainte sa incapa pe mainile tale. Si acum vrei sa-i platesti doar operatia? Crezi ca te-ai achitat?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
io's curios cam cat costa 2 kile' de durere cat a halit pana acu si inca 20 de acu incolo, crede lumea ca tijele si suruburile infipte in oase "face" bine... o fi dracu si alea ca "hemoroizii care face bine"
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
ce irascibili sunteti azi! Omul are o problema si incearca rezolvare aici, deci sa incercam sa-l ajutam nu sa-l criticam!
This post has been edited by dandee: 14 Apr 2013, 12:23 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dandee @ 14 Apr 2013, 12:22) ce irascibili sunteti azi! Omul are o problema si incearca rezolvare aici, deci sa incercam sa-l ajutam nu sa-l criticam! nu e de irascibilitatate sau de rea vointa, sunt doar puncte de vedere. par example "je" acum niste ani in urma inainte sa am permis si masina foloseam taxiuri, intr-o dimineata in loc sa ajung la munca am ajuns la municipal cu o *izda in barba de vreo 7 cm lungime. Cum cu soferul sau cu firma de taxi nu am putut sa ma "inteleg" la vreo despagubire, am facut plangere penala si cerere de despagubire.... dupa un an jumate am primit raspuns de la judecatorie ca "dat fiind faptul ca nu am avut un minim de 7 zile de spitalizare nu am dreptul la nici un fel de despagubiri". concret am patit buba fara vina, despagubiri *ula si caciula, anii au trecut degeaba si eu am o cicatrice pe fata, desi cumatru' era incadrat la "vatamare corporala GRAVA din culpa", caci loviturile de la gat in sus sunt considerate grave. In concluzie si daca ma intitulezi "frustrat" niciunuia de pe forumul asta nu i-ar place o cicatrice gratis pe fata ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ai fost dezinformat sau este o poveste!
Nu conteaza cate zile stai (sau nu stai) in spital! Conteaza cate zile considera medicul de la IML ca ai nevoie pentru restabilire! Daca el scrie acolo (conform unei "grile" de-a lor) ca ai nevoie de 15 zile pentru vindecare, poti sa stai tu 3 luni in spital, ca tot degeaba! This post has been edited by adi_ar: 14 Apr 2013, 12:58 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
dannygambino |
![]()
|
QUOTE(adi_ar @ 14 Apr 2013, 12:58) Ai fost dezinformat sau este o poveste! Nu conteaza cate zile stai (sau nu stai) in spital! Conteaza cate zile considera medicul de la IML ca ai nevoie pentru restabilire! Daca el scrie acolo (conform unei "grile" de-a lor) ca ai nevoie de 15 zile pentru vindecare, poti sa stai tu 3 luni in spital, ca tot degeaba! asa o fi, nu contest, doar ca mie asa mi-au transmis autoritatile.... macar stiu ca o firma anume de taxi a stat cu licenta blocata un an jumate, ca n-au vrut sa dea si ei 500 de usd (era cam 15 milioane la data respectiva), cred ca au pierdut muuult mai multi bani in pauzica, si masina oricum nu au mai avut cum sa o repare |
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
Fytze |
![]()
|
nu am facuto din fite ca daca am supernova nu cred ca este masina de fite dar ma rog ce va pot cere unora de pe aici si problema cu mana lui este ca el a mai avut aceiasi mana rupa de 3 ori pana acum a avut la incheietura,cot si mai sus de cot deci mana lui era foarte frageda nu mai intelegeti aiurea si comentati dak vreti sa am ajutati k dak nu taceti in P.L.M ca poate si voi ati avut accidente sau veti avea orice sofer va avea odata si odata
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dak a avut mina rupa de 3 ori poa ssa te bage la recidivisti. Mai bine i rupeai picioru.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
fite, ai kam pus-o...faptul k ala a avut mina rupta de mai multe ori nu are nicio importanta...dak politzia in urma cercetarilor considera ca esti vinovat o sa kam ramii pe tusa o perioada plus k o sa-i platesti spitalizarea aluia ku mina rupta...si dk te de da in judekata o sa ii platesti si niste daune...
detalii in oug nr. 195 si regulamentul de aplicare a acesteia si in ordinul nr. 14/2011 actualizat al c.s.a succes, This post has been edited by george_scala_2004: 15 Apr 2013, 12:41 |
--------------------
...
...
...
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am inteles exact. Accidentatul are trei maini?
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Acum, da.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Fytze |
![]()
|
in fine lasa-ti o moarta multumesc celor care ma-u ajutat
![]() This post has been edited by Fytze: 16 Apr 2013, 08:22 |
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
"Ma-u" ma, nu "m-au". !!!
Mana rupta de la trei ori in sus e dosar penal. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi nu i-a rupt-o el de 3 ori (cred..)
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu conteaza.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ba nu sunteti intregi la minte
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Fytze |
![]()
|
Victoras dak esti aici pt lb romana poate imi dai bani de meditatiiiiiiii si mie sau io stiu ca invetiiiiiiiiiiii tu? nu iti doresc sa patesti la fel dar meritiiiiiiiiiii
Tk se poate This post has been edited by Fytze: 15 Apr 2013, 21:33 |
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
"si marmota invelea ciocolata in staniol"
![]() haideti sa aratam putina compatimire va rugam frumos pt baiatu cu "fytze" ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si accidentul cum s-a intamplat, a incercat sa-ti spuna o fraza complexa in limba romana, cum ar fi "Dreapta liber", te-ai panicat, si ai intrat in stalp? Daca da, e vina lui.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.063 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa am patit cu un coleg, cand eram cu camionul, il intreb:
- Liber dreapta? - Da-i, ca vine! ![]() This post has been edited by MyKe89: 15 Apr 2013, 22:26 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:16 |