SCHIMB LICHID FRANA SI SERVODIRECTIE, laguna 1.8 16v, fara esp
![]() ![]() ![]() |
SCHIMB LICHID FRANA SI SERVODIRECTIE, laguna 1.8 16v, fara esp
siriteanu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
-
Dynamique 2006
|
|||
claudiuvoinescu |
![]()
|
![]() Membru de oroare Group: Members Posts: 350 Joined: 27 March 07 From: Bucuresti ![]() |
lichid de frana iti trebuie 1,1 litri dot 4, recomand ate.
lichid servo iti trebuie 0,9 litri ia elf tranself nfj 75w80. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- cl 03 wzm
2001 - Estate - 79kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Transeflu' ala e pentru cutia de viteze manuala!
Nu e bun pentru servo! Pentru servo iti trebuie ulei de cutie de viteze automata - ELF RENAULTMATIC D3 SYN sau ELF RENAULTMATIC D2 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
claudiuvoinescu |
![]()
|
![]() Membru de oroare Group: Members Posts: 350 Joined: 27 March 07 From: Bucuresti ![]() |
eu asta am pus (reno bacau) in servo si merge de minune.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- cl 03 wzm
2001 - Estate - 79kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu cred
![]() Si daca e asa, nu cred ca e bine, pentru ca uleiul pus de tine e foarte gros in comparatie cu ATF. This post has been edited by R19/16v: 10 Apr 2013, 20:34 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
claudiuvoinescu |
![]()
|
m-am documentat putin si iata ca am gresit cantitatile. atasez printscreen-uri din tecdoc cu valorile reale:
Graphic1.jpg ( Size: 486.47k ) Number of downloads: 647 Graphic2.jpg ( Size: 148.32k ) Number of downloads: 720 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- cl 03 wzm
2001 - Estate - 79kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
Si tecdocu' zice la fel ca mine... tu sigur ai pus ulei de cutie manuala?
Ce culoare era? This post has been edited by R19/16v: 11 Apr 2013, 10:03 |
--------------------
DS
5H
|
claudiuvoinescu |
![]()
|
nu am pus eu, cei de la reno bacau (dedeman). stiu sigur ca e tranself 75w80 ca mi-au dat bidonul cu ce a mai ramas in cazul in care mai am nevoie sa completez. o sa cobor la masina mai tarziu sa il verific, dar asta e sigur ca altul nu mai am.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- cl 03 wzm
2001 - Estate - 79kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
Cel de cutie manuala e inchis la culoare, ATFul e rosu aprins.
Ar trebui sa-ti dai usor seama uitandu-te in vas. Daca aia au pus de cutie manuala eu le-as da cu el in cap... |
--------------------
DS
5H
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
dar nu exista/gaseste lichid de servo..de ce se pune de cutie.Taicamiu s-a dus la un magazin de piese si i-a dat ulei de cutie automata..i-am zis sa se duca inapoi ca nu e de servo ..si acum stau cu el in masina
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
R19/16v |
![]()
|
La servodirectie se foloseste ulei de cutie de viteze automata.
|
--------------------
DS
5H
|
siriteanu |
![]()
|
masina mea este pe benzina, motor 1.8 16v. pana la uleiul de servodirectie, spuneti-mi va rog, cum se procedeaza la inlocuirea lichidului de frana. cum se aerisesc circuitele de frana....masina are doar abs cu afu nu are si esp
multumesc |
--------------------
Renault
-
Dynamique 2006
|
|
siriteanu |
![]()
|
are cineva idee de ce imi ramane blocat etrierul din dreapta spate. ?
uneori, ramane roata franata...o simt cand plec de pe loc, si se si aude, daca plec usor usor, se aude cum forteaza discul pe placuta. |
--------------------
Renault
-
Dynamique 2006
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
sal... are cineva idee de un service sau cineva privat.. care poate face un schimb de lichid frana+ aerisit si un etrier pe spate .... un pret rezonabil ast pm...
![]() 9 Jun 2013, 13:27: up ..ms This post has been edited by daniLaguna2: 9 Jun 2013, 13:27 |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
ceva ideei.....
![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
daca vii in iasi te rezolv moca...adica participi si tu la operatie...inelara de 18, fixa de 10,torx de 8,un ciocanel,un cric,un patent spit,rabdare,o cola si la urma mult sapun
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Un imbus de 7, o presa pentru piston, clema pentru furtun.....furtun, recipient, etc!
Ps: e mai ieftin cu manusi decat cu mult sapun! Glumesti nu? This post has been edited by melcu: 10 Jun 2013, 22:04 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
thoorq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 March 12 ![]() |
Salut, am facut cea mai mare tampenie din viata mea:
din greseala, graba si neatentie am pus lichid de frana in compartimentul pentru servo. Cand mi-am dat seama am scos cu o seringa ce mai era deasupra, dar sigur s-a dus si in jos, pe instalatie. Ce rahat fac acuma? Ajutor va rog. Am nevoie de masina. Multumesc anticipat. |
--------------------
renault
laguna break
2004, 1.9 DCI, 120 hp Incepator, dar invat repede.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Golesti repede toata instalatia ca ala e coroziv.
|
--------------------
DS
5H
|
thoorq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 March 12 ![]() |
multumesc pentru raspuns.
se spala instalatia cu ceva inainte de a pune ulei nou? |
--------------------
renault
laguna break
2004, 1.9 DCI, 120 hp Incepator, dar invat repede.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 08:42 |