Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

probleme acceleratie

mad_zed
post 5 Apr 2013, 23:13
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Va rog sfatuiti-ma ...

Recent am cumparat un Renault Laguna 2 din 2006 motorizare 1.8 benzina 187000 km la bord si am urmatoarele probleme :

1. undeva pe la 3500-4000 de ture masina incepe sa trepideze ... practic e imposibil sa depasesc 140km/h ... am incercat sa o fortez si a inceput sa clipeasca marorul “verificare motor” ... s-a stins repede cand am redus turatia .

sunt bujiile de vina ? o fi ambreiajul ? HELP!

2. martorul presiune pneuri sta mereu aprins desi am presiunea corecta in pneuri . e prima masina cu acest senzor pe care o am nici o idee ce ar trebui sa fac .

ar mai fi si alte problemute gen nu se actioneaza oglinzile electrice si nu se deschide o usa din centralizata dar voi demonta fetele te portiera sa vad daca nu e vorba doar de niste mufe neconectate ...

--------------------
renault laguna 2 1.8 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bad_x
post 5 Apr 2013, 23:28
Post #2

Membru autentic

QUOTE(mad_zed @ 5 Apr 2013, 23:13)
Va rog sfatuiti-ma ...

Recent am cumparat un Renault Laguna 2 din 2006 motorizare 1.8 benzina 187000 km la bord si am urmatoarele probleme :

1. undeva pe la 3500-4000 de ture masina incepe sa trepideze ... practic e imposibil sa depasesc 140km/h ... am incercat sa o fortez si a inceput sa clipeasca marorul “verificare motor” ... s-a stins repede cand am redus turatia .

sunt bujiile de vina ? o fi ambreiajul ? HELP!

2. martorul presiune pneuri sta mereu aprins desi am presiunea corecta in pneuri . e prima masina cu acest senzor pe care o am nici o idee ce ar trebui sa fac .

ar mai fi si alte problemute gen nu se actioneaza oglinzile electrice si nu se deschide o usa din centralizata dar voi demonta fetele te portiera sa vad daca nu e vorba doar de niste mufe neconectate ...
*

La presiunea roti nu iti palpaie vreo roata in bord,posibil sa fie schimbate doua roti intre ele?
Eu am patit ca pe timpul iernii am renuntat la senzori si primavara cand lam activat imi dadea eroare pt receptorul de valve si zicea anomalie electronica interna si nu ma lasa sa scriu codurile la valve in calculator si nu puteam sterge defectul,am dat jos senzorul am dat cu spray la mufa si sa rezolvat problema de atunci imi merge brici fara nici o problema

La usa care nu se deschide sau nu inchide,cand dai sa inchizi masina din cartela nu se aude un sunet mai ciudat la usa respectiva?

This post has been edited by bad_x: 5 Apr 2013, 23:30

--------------------
Renault laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP 2004
+
mad_zed
post 5 Apr 2013, 23:50
Post #3

Membru incepator

"La presiunea roti nu iti palpaie vreo roata in bord,posibil sa fie schimbate doua roti intre ele?"

-nu palpaie nimic ... doar senzorul de presiune sta aprins

"La usa care nu se deschide sau nu inchide,cand dai sa inchizi masina din cartela nu se aude un sunet mai ciudat la usa respectiva?"

-am stat chiar langa usa ... nu aud nimic deosebit ... usa se inchide din cartela ... dar nu se deschide
- maine ma apuc sa demontez fetele de portiera , inclin sa cred ca un mecanic dibaci a uitat sa conecteze niste mufe (portiera are niste zgarieturi in urma unui "incident")

--------------------
+
garc3a2000
post 6 Apr 2013, 20:23
Post #4

Membru autentic

From: Slatina

La usa care nu se deschide dupa ce o inchizi,in broasca, e o piesa din plastic care se rupe .Trebuie inlocuita piesa respectiva, nu se repara .
Mai cauta pe forum si o sa te edifici despre ce e vorba.

--------------------
renault laguna ll 2.2/110KW - es/4197-BVS 2002 privilege
+
mad_zed
post 6 Apr 2013, 20:30
Post #5

Membru incepator

multumesc pentru sugestiile propte !

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 07:06
Dacia