Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Jante tabla pt. Scenic 1

r.a.v.e.n
post 31 Mar 2013, 11:17
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua,am un Scenic 1,diesel 1,9 din 2002 cu jante de aliaj momentan si as vrea sa ii cumpar niste jante de tabla pt. cauciucurile de iarna si am inteles ca ar merge cele de logan.
Daca ma poate ajuta cineva cu cateva detali sau daca cineva si-a pus jante de logan pe scenic 1.
Mentionez ca diametrul cauciucurilor este 185/65/R15 la fel ca la multe loganuri.
Ar fi bun si un link de unde as putea sa achizitionez un set de 4 jante noi,am inteles ca la cumpararea jantelor trebuie sa cumpar si prezoanele de prindere pt. ele ca astea care le am acum pe jantele de aliaj sunt prea lungi.

--------------------
renault scenic1 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert03
post 31 Mar 2013, 19:31
Post #2

Membru incepator

Group: Members
From: cluj-napoca

Ca si tine am un Scenic 1,9 dci din 2002 si am cumparat 4 jante de tabla de Logan pentru anvelopele de iarna . Se potrivesc foarte bine si eu am folosit si prezoanele de la jentile de aliaj . Pentru ca Scenicul are frana pe discuri si fata si spate prezoanele de la jentile de aliaj nu sunt prea lungi si nu ating pe nicaieri .

--------------------
renault espace 4 1,9 dci -2003 , clio 1,6 16v -2002 scernic 1,9dci -2003
+
espacern
post 31 Mar 2013, 19:43
Post #3

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Diferenta dintre suruburile(nu prezoane)pentru jantele de aliaj si cele de tabla nu este data de lungime,ci de suprafata pe care se strange pe gaura jantei.
La surubul pentru janta de aliaj este o saiba mobila care protejeaza materialul la strangere/desfacere.
Amandoua tipurile de surub sunt identice la lungime dar este recomandat sa se foloseasca la janta pentru care au fost fabricate.

@+

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th August 2025 - 12:10
Dacia