Intrebare Taxa Mediu
![]() ![]() ![]() |
Intrebare Taxa Mediu
revo7 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 26 November 12 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
307sw
2007, 1.6HDI EX:1300, Supernova, Logan
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE |
|||
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Pai in acte tu esti proprietar? Daca da, atunci cand o vei vinde va trebui sa plateasca acest timbru cel care o va cumpara.
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
revo7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 26 November 12 From: bucuresti ![]() |
nu eu sunt propietarul. am cumparat-o dar ultima ei inmatriculare a fost anul trecut, insa prima inamtriculare a fost in 2005.
Platesc taxa in cazul asta ? |
--------------------
Peugeot
307sw
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE |
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Da, o vei plati in momentul cand o inmatriculezi pe numele tau. Da niste date despre masina si vei afla ce ai de plata. Tip, motor, an, euro, etc.
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
plateste timbrul de mediu orice masina care nu l-a platit (fara anumite exceptii prea speciale). daca in trecut s-a platit acea taxa ilegala si nu s-a recuperat atunci nu mai platesti.
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
revo7 |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri.
Asta este o sa platesc taxa. Romania !! |
--------------------
Peugeot
307sw
|
paul-tm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 25 August 09 From: Timisoara ![]() |
Eu o am trecuta pe numele meu, dar alta buba ca mi sa scumpit rca-ul la 12 milioane pe an, cea mai ieftina la carpatica.Si as vrea sa o trec pe numele tatalui meu ca ma costa 340 lei pe an rca-ul.
Masina este inmatriculata in romania in 2001, nu are taxa platita.Acum ma gandesc sa vorbesc cu un avocat, daca nu exista o portita pentru transcriere fara timbrul de mediu. Atunci cand sa inmatriculat masina in tara erau alte taxe de platit la vama si poate exista sanse de castig ca mi se pare o aberatie. Mai bine punea in pretul benzinei si motorinei o taxa si atunci era o adevarata taxa de poluare.Si plateau toti care ardeau benzina si motorina. |
--------------------
opel
astra f-cc
1996
- TM-23-GZV
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Asteapta si tu, macar sa apara vre-un prim caz in care cineva castiga. Dar e putin probabil.
Un avocat iti va lua banii, ca trebuie sa pape si gura lui ceva. Daca tot le-a murit vaca de muls, taxa veche, macar pe langa cadavrul ei sa ciuguleasca. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
misulake_2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 21 March 13 ![]() |
Masina mea a fost pe Leasing la fostul proprietar din 2004 pana in 2010, cand a inmatriculat-o pe numele lui. Daca a trecut-o de pe Leasing pe numele lui in 2010, este posibil sa aiba taxa de inmatriculare platita?
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 1.5 Dci 60KW
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
nu.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 20:06 |