Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intrebare, Renault megane clasic

olivar
post 27 Mar 2013, 09:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members

daca agat rulota nu mai zic ca merge taras , a trebuit sa incarc rulota cu bagaje in spate in toaleta ca sa imi ridice masina in sus sa nu mai atinga de asfalt , nimeni nu are nici o idee

27 Mar 2013, 10:47:
Se pare ca sa sters mesajul meu , am un renault megane clasic 1.9 dti care este foarte lasat de spate daca stie cineva cum il pot ridica mai sus de spate ca sa pot trage si eu rulota sau remorca dupa mine , am inteles de la cineva ca ea sta pe bara de torsiune unde am observat ca bucsa dupa dreapta este crapata cred ca de aceea este mai lasata pe dreapta , tin sa precizez ca am schimbat amortizoarele amandoau crezand ca ele o tin in sus dar nu are nici o legatura , daca pun 2 persoane in spate se lasa aproape de asfalt , daca leg remorcuta la fel , ce pot schimba ca sa o pot ridica foarte sus si sa nu se mai lase asa de usor la greutate

This post has been edited by olivar: 27 Mar 2013, 09:47

--------------------
Renault Megane Clasic 1.9 dti , an 2000 - IF 02 NIJ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
edy1092
post 27 Mar 2013, 14:20
Post #2

edy1092

Group: Members
From: Bucuresti

Si pe mine ma framanta chestia asta cu lasatul masinii pe spate, cauta aici pe forum , se discuta despre asta .

Meganul 1 nu are pe spate arcuri....numai amortizoare si barele de torsiune.... deci acolo coborarea trebuie facute din bara, este foarte anevoioasa operatia de demontat barile de torsiune, mai ales daca au ruginit canelurile in locasuri,existand riscul ca ele( canelurile) sa se rupa,sparga la demontare.
Trebuie sa depresezi barele si sa muti cu un dinte pozitia in caneluri. O alta cauza a pozitiei joase e si uzura bucsilor spate. Oricum, operatiunea e destul de grea si nu f. ieftina am inteles

Daca nu ai bare rupte schimba bucsile de la puntea spate. O sa fii surprins de noua pozitie.

Informatii mai multe despre bara de torsiune gasesti A I C I

A I C I

Despre suspensii A I C I

Attached thumbnail(s)
Bara.JPG ( Size: 315.74k ) Number of downloads: 142
IMGP2120_rs1.jpg ( Size: 324.67k ) Number of downloads: 183
IMGP2125_rs1.jpg ( Size: 194.72k ) Number of downloads: 193
IMGP2126_rs1.jpg ( Size: 195.18k ) Number of downloads: 183

--------------------
Renault Megane 3 2011
Renault Megane 3 Estate 1.5dCI 110HP
>>>Fan Renault pana in anul 2050<<<
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 16:30
Dacia