Probleme furtun retur injector
![]() ![]() ![]() |
Probleme furtun retur injector
Bogdanelmv |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 September 12 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2001
- BZ 08 BYH
|
|||
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
cred ca ar fi ultil sa ne zici care este localitatea de nedomiciliu unde esti acum, pt a putea recomanda un mecanic bun (fiecare in orasul lui)
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Bogdanelmv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 September 12 From: Buzau ![]() |
Sunt prin Faurei, jud. Braila. Nu este problema, ma deplasez cu ea asa, pana acasa la Buzau, dar sa stiu catre ce mecanic ma indrept.
Salutari ! |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
- BZ 08 BYH
|
|
claudiuvoinescu |
![]()
|
![]() Membru de oroare Group: Members Posts: 350 Joined: 27 March 07 From: Bucuresti ![]() |
@Bogdanelmv
tu ai probleme cu acel furtun din ce ai zis. poti sa incerci o "tiganeala" cu un soricel, cablu sau sarma sa fixezi furtunul pe pozitie sa nu mai sara la turatie (asta ca sa iti poti continua drumul), te duci la mecanic si schimbi furtunele, neaparat noi (din punctul meu de vedere). eroarea iti apare fiindca la turatie creste presiunea in rampa, furtunul se dilata de pe mufa, sau poate e fisurat si iti scade presiunea, uch sesizeaza scaderea/pierderea de presiune si da eroarea in bord. This post has been edited by claudiuvoinescu: 20 Mar 2013, 17:40 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 - Estate - 79kw
- cl 03 wzm
|
|
Bogdanelmv |
![]()
|
S-a remediat cu siguranta, am cumparat alta. dar inca imi da eroarea aceea si imi scoate mult fum. Inca nu am apucat sa ajung la mecanic.
Va multumesc pt sfaturi ! |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
- BZ 08 BYH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:03 |