condens in faruri megane 2 facelift
![]() ![]() ![]() |
condens in faruri megane 2 facelift
ionutzxxx |
![]()
|
||
![]() membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 30 December 08 From: Bucuresti City ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|||
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Si mie imi face un far cand merg la spalatorie...asa ca am scos capacul din spate definitiv si nu mai am treaba. Nu e asta solutia, dar momentan n-am timp sa ma ocup de el si decat sa scot sa pun sa scot sa pun mai bine asa
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
ionutzxxx |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 30 December 08 From: Bucuresti City ![]() |
si care capac l-ai scos de la f scurta sau lunga? momentan am lasat capacul de cauciuc de la faza lunga nefixat perfect sa zic asa si tot se face condens. ma irita la culme chestia asta. si daca se merge fara capac in spate nu intra praf in far?
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
eu voi face 1 an de cand merg fara capacul de la lunga si n-am obs mizerie in el. Bine la mine eu cred ca stiu problema, pt ca au fost desfacute si probabil ala n-a fost lipit bine si ar trebui sa scot siliconul sa pun altul. Dar tu avand far care n-a fost desfacut, habar n-am.
Mie imi mai apare, la spalatorie si putin la un stop..dar trece intr-o ora. Am vazut si la porsche..asa ca nu ma simt prost ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
ionutzxxx |
![]()
|
vad ca astazi a stat masina in soare si s-a uscat de tot condensul, insa nu am pus la loc mansonul ala de la faza lunga sa etanseze perfect. cred ca o sa il las asa o perioada asa sa vad cum se comporta.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:44 |