Pierderi ulei cutie viteza
![]() ![]() ![]() |
Pierderi ulei cutie viteza
costin2874 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 July 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault simbol
simbol collection
2012
|
|||
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Garantie ?
|
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 614 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Avem Symbol-uri (pe forum) peste 100K km si nu au picat multe, e drept ca nu sunt fabricate recent...cine stie ce fac turcii...poate nu se mai cere calitate...
![]() |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
- MS 2 cifre 3 litere
2015 Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
costin2874 |
![]()
|
da asa este marti ma duc sa rezolv problema cu pierderile de ulei la cutie pe garantie dar ma intreb oare ce o sa mai pice la masina pina iese din garantie???? acum o saptamina am facut revizia de 1 an ;schimb ulei filtru de ulei ,filtru de aer si filtru polen 480 lei. Mi se pare cam scump mai ales ca filtru de polen nici nu are din fabricatie l-am pus eu cu 100 lei ..foarte scump cind el costa intre 20-30 lei. in extra garantie au preturile mult mai mici. oare de ce ????
|
--------------------
renault simbol
simbol collection
2012
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 614 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Pentru acelea nu esti obligat sa le faci la ei
![]() Exista un topic special pentru probleme generale ... vezi daca te ajuta. |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
- MS 2 cifre 3 litere
2015 Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
asta nu mai este garantie, este ca si cum nu ai avea. Cu 500 de lei, daca ii bagi in masina, o faci jumate noua pe dedesubt. M-as gandi de 2 ori inainte sa "beneficiez" de garantie. Si cel mai probabil as renunte la ea in secunda 2, preferand sa imi fac in regie proprie.
O bucsa la caseta de directie a costa "in garantie" vreo 350 de lei. O rezolvam cu 40 de lei acasa. In fine, daca nu ai ghinionul ghinionului, casco si garantia sunt 2 moduri sa iti faci masina mai scumpa decat un BMW. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
Vezi ma costine daca nu t-ai luat sa tu un veweu sa muara dujmaniiiii.
![]() |
--------------------
Renault Megane
Business Line
- GL-35-MRS
1.6 16v 2008 Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
costin2874 |
![]()
|
asa e mai MARIUS tr sa iau eu altceva la 8ooo euro..oricum am rezolvat pe garantie masina la cutia de viteze...acum e bine..
![]() |
--------------------
renault simbol
simbol collection
2012
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
Sunt situatii si situatii.Eu nu inteleg,aveti garantie si va plangeti ca deja gata incepe sa se strice.Ai garantie foloseste-o.Orice lucru se strica in lumea asta indiferent ca-i nou sau vechi..cu atat mai mult o masina frantuzeasca.
![]() Sa te bucuri de ea in continuare si foloseste garantia cu incredere in continuare. |
--------------------
Renault Megane
Business Line
- GL-35-MRS
1.6 16v 2008 Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:45 |