Parere Amortizoare SACHS, Parere SACSH Ulei
![]() ![]() ![]() |
Parere Amortizoare SACHS, Parere SACSH Ulei
MariusRZR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|||
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
Salut
Eu am cumparat Sachs si pot sa iti spun ca sunt varza (Sucks), au picat repede nu doar la mine ci si la alti colegi. Iti recomand KYB sau Monroe (de fabrica) |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
de asemeni recomand kyb (kayab)
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Idem! In decembrie 2011 (~168.000km) au fost inlocuite toate cele 4 amortizoare. Sachs ... Sau sucks! Acum, martie 2013 si 182.600km cele de pe fata bat in draci, iar dreapta spate este curs.
Aa da, si factura totala a fost aproape 4500 ron, la Cobalcescu......... This post has been edited by melcu: 12 Mar 2013, 17:42 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
Pus BOGE...multumit pe deplin!
|
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
- De ...TM.
|
|
RENO SS DPR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 25 February 11 ![]() |
Kayaba, amortizoare PREMIUM, japoneze, echipare de fabrica (si pe alte auto, vw, unele bmw). parerea mea NESCHIMBABILA: cam cele mai bune
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2.0 Dci
2007 No religion ! ONLY God !!!
|
|
Tamas_Lorand |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 22 December 11 ![]() |
Subscriu si eu la faptul ca SACHS sunt niste jafuri de amortizoare. Dupa cateva luni (si nu atat de multi kilometri) cloncane ca dracu cand sunt reci (mai estompat dupa ce se incalzesc dar tot bat).
Cele din fabrica (pe spate) m-au tinut 220.000 km (ROMANESTI!!). Cred ca erau KYB, asa ca am sa le schimb la prima revizie. |
--------------------
Renault
Laguna
Mk II, 2007, Privilegé, 2.0 dCi 110kw / 150 HP
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Am pe fata Monroe de 4 ani si nu am avut nici o problema iar pe spate KYB cumparate de la OnAuto puse asta vara(2013) si vreau sa va spun ca dupa 3 luni am observat ca acestea de pe spate(KYB)sunt curse amandoua si dupa cum trancane cred ca s-au dus deja.Cand au venit scria pe cutie ca sunt fabricate in UE probabil de aici si calitatea proasta .Am ales KYB , pe spate tot din cele citite pe forum (cum ca ar veni masinile echipate de fabrica cu ele,ca sunt Japoneze etc)dar se pare ca m-am inselat.A mea echipata de fabrica a fost tot cu Monroe , am mai avut pe o masina anterior schimbate amortizoarele(toate 4)tot Monroe si nu am avut nici o problema.Pe viitor o sa aleg cu siguranta Monroe.
Stima. |
--------------------
Renault
Scenic
2005
- B XX XXX Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
In general Kayaba sunt foarte bune, DAR am ramas chiar uimit de Monroe.Stiam ca sunt bune dar nu ma gandeam ca tin chiar atat de mult.Diferenta de pret este destul de mare intre Monroe si KYB.Dupa ce am montat ambele variante as merge cu ochii inchisi oricand pe Monroe.
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Deci pana la urma care sunt mai scumpe, Monroe sau KYB?
Eu am Boge pe masina, nu le recomand, au fost montate de noi in service, nu la Dorei, si in 2 ani de zile ambele curse si cu protectiile franjuri. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
nc_pt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 18 October 12 ![]() |
Va salut, eu ma numar printre cei multumiti de marca Sachs, am schimbat amortizoarele spate acum 1 an jumate si am optat pentru Super Touring sunt cele cu eticheta albastra pe gaz. Nu am ce sa le reprosez.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9dci 120cp
2003
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
eu am pus KYB , toate 4 noi, toate 4 pe gaz ... e teapana masina
![]() ma gandesc serios sa trec pe ulei .. |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:12 |