Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Schimbare bec fata semnalizare DCI ?!?!?!, 1,9 dci din 2004 cu xenon

al3xtd
post 10 Mar 2013, 20:49
Post #1

Membru incepator

Group: Members

sorry ca deschid topic nou dar posesorii de dci avem o problema reala cu schimbatul de becuri pe fata ... aventura mare renault megane 2.1 cu motorizare 1,9 dci cu xenox... cred ca am un contact imperfect la bec semnalizare fata dreapta,cam de o saptamana merge cum are chef sau cum iau vre-o groapa, o zi da, doua zile nu ... ieri am incercat metoda roata jos, dat la o parte scut aripa ... dar nu pot sa-mi dau seama cum sa ajung la problema ... daca poate cineva sa-mi dea o sugestie ok daca nu.. asta e ... service si ii las pe meseriasi de la reprezentanta sa ma curete de bani, ultima data mi-au luat 140 lei pentru schimbat becuri la celalalt megane de 1.5 dci, cu faruri normale...mi-au pus niste becuri mai chioare decat chioarele, care la 1 luna le-am schimbat cu osram nightvision in fata casei contra sumei de 3 ore de chin, ale draq diesele sunt ingramadite rau

This post has been edited by al3xtd: 10 Mar 2013, 20:51

--------------------
Renault Megane 2.1 - ser 2006 1.5 dci
Renault Megane: 2006 1.5 - dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alin0007
post 10 Mar 2013, 23:47
Post #2

Membru incepator

Dai bara jos, ca e prinsa cu 7 suruburi si cateva cleme si dupa aceea farurile. Eu asa fac. Asta dureaza cam 10 min.

--------------------
Renault Megane 2004
Sa fi om e lucru mare, sa fi prost e o'ntamplare!
+
cristian92
post 11 Mar 2013, 08:08
Post #3

Membru

From: Bucuresti

eu unu dau jos contra aripa de noroi,eventual si roata in cel m-ai rau caz,si pot umbla linistit la ele...vezi ca la becul de semnal nu regasesti nici un fir pe afara...el este pus pe un suport si doar invarti de el..scoate becul afara si invarte de el poate asa va avea contact..

--------------------
Renault ,Ford Megan2 bicorp /Mondeo Limusin - ph 57 Mad/ph 12 Guk 2003/2001
+
al3xtd
post 11 Mar 2013, 16:49
Post #4

Membru incepator

mi-am dat seama de ce nu puteam sa fac nimic ... e balastu farului si labele mele de urs nu trec printre el si suporti aia ai aripii si ce mai e pe acolo smile.gif cel mai bun raspuns este colegul cu datul de bara jos.... daca posesorii de DCI mai au problema asta...sa vanda masina smile.gif , va multumesc icon_mrgreen.gif

any way glumeam cu vandutul biggrin.gif

This post has been edited by al3xtd: 11 Mar 2013, 16:53

--------------------
Renault Megane 2.1 - ser 2006 1.5 dci
Renault Megane: 2006 1.5 - dci
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 01:09
Dacia