Intrebare
![]() ![]() ![]() |
Intrebare
Sp3eDy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan 1 classic
2002 Renault Megane 1 1.6 16v PLOIESTI
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Miroase uleiul...
Este de motor sau de cutie ?Cel de cutie are un miros specific... Unde anume,in ce loc gasesti stropii ? |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
ovidiu_motoc_SB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 January 13 From: Sibiu ![]() |
Buna.
Daca tot suntem la capitoulul cutie si uleiu ei, am si eu o mica problema: recent am schimbat uleiul la cutie cu Mobil 1 80W90 (a intratv 3,4 l initial in cuite au fost 2,5). Problema mea e ca la rece (dimineata mai ales) imi intra foarte greu in treptele 1 si 2. Sa fie din cauza uleiului. Mentionez ca initial imi mergea foarte bine. Va multumesc si scuze de off-topic. |
--------------------
Renault
Megane 1.4 16V
1999 RXE
- SB10GBP Be open-minded.
Cunostinte "basic" de mecanica. Ajut cu placere. |
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@Sp3eDy vezi, poate iti scuipa pe la vreun senzor
@ovidiu_motoc_SB nu cumva francezul zice sa ii pui 75W80 ? |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(ovidiu_motoc_SB @ 4 Mar 2013, 17:05) Buna. Daca tot suntem la capitoulul cutie si uleiu ei, am si eu o mica problema: recent am schimbat uleiul la cutie cu Mobil 1 80W90 (a intratv 3,4 l initial in cuite au fost 2,5). ai pus un ulei nerecomandat, de o vascozitate prea mare si de o calitate inferioara. schimba-l ca dupa aia o sa auzim ca reno sunt masini proaste pt ca le cad cutiile de viteze. @Sp3eDy: sigur e de cutie? poate e ulei de servo... This post has been edited by sorin1983: 7 Mar 2013, 10:02 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ovidiu_motoc_SB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 January 13 From: Sibiu ![]() |
Se pare ca asta a fost problema mea. Am schimbat uleiul initial cu Elf 75W80 iar masinuta mea a redevenit agila cum era
![]() Va multumesc pentru sfaturi si ajutor. Pe viitor voi fi ceva mai atent. Toate cele bune |
--------------------
Renault
Megane 1.4 16V
1999 RXE
- SB10GBP Be open-minded.
Cunostinte "basic" de mecanica. Ajut cu placere. |
|
lupo_1.7sdi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 22 August 09 From: BRASOV ![]() |
Nu ELF-ul este mai fluid ci specificația este alta (cifrele alea arată vâscozitatea la rece și cald). Ce ai pus tu prima data cred că era pentru camioane.
|
--------------------
Renault
Megane 1 Classic, 1.6 benzina, 8 valve
1998
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Sa-l completez pe "lupo" ...Puteai sa pui orice marca (sau aproape orice marca) de ulei numai cu specificatia 75w80 sa fie...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:23 |