Demontare baghete usi, Cum se demonateaza?
![]() ![]() ![]() |
Demontare baghete usi, Cum se demonateaza?
Martzafoiul |
![]()
|
||
![]() Veteran Group: Members Posts: 51 Joined: 2 April 12 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- B048660
2017/SL Prestige Plus Remember LOVE
|
|||
Martzafoiul |
![]()
|
![]() Veteran Group: Members Posts: 51 Joined: 2 April 12 From: Bucharest ![]() |
Gata, am reusit. Se poate inchide topic-ul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B048660
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 614 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
O descriere? Sau ramane sa ne dam seama si noi ?
![]() |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
- MS 2 cifre 3 litere
2015 Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
Martzafoiul |
![]()
|
Desigur, este foarte simplu. Se baga degetele pe sub cauciuc in partea exterioara. Se incepe intotdeauna cu capatul care nu este prins. La fel se procedeaza si cu chederul. Trebuie aplicata putin mai multa forta. Mi-am dat seama cum se procedeaza si cu geamul fix de pe usa din spate, dar nu l-am mai desfacut pentru ca nu a fost nevoie. Cand am dat chederul la o parte am observat un surub de tip torx, care cel mai probabil sustine rama neagra a geamului mic. Cam atat. Sper ca ati inteles cat de cat.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B048660
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:09 |