MYGUIDE 3100 HARTA RO, Deblocare MYGUIDE 3100
![]() ![]() ![]() |
MYGUIDE 3100 HARTA RO, Deblocare MYGUIDE 3100
vertical1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 2 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1982
- B 35 MSC
|
|||
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
1. Iti trebuie licenta/licente pentru hartile noi si de accea le vede blocate.
2. E posibil sa fie nevoie de o deblocare a aparatului ( nu am avut fizic in mana un astfel de aparat doar presupun) 3. Pentru deblocare/ licente harti cauta pe net sigur o sa gasesti. 4. Blocarea IGO8 - sterge folder-ul save, nu mai pune nimic la speedcam si vezi daca ai pus kitul pentru rezolutia aparatului tau 320 x 240. 5. Pentru lipsa semnal gps la Miero nu stiu ce sa-ti zic, n-am folosit softtul asta dar vezi daca iti vede receptorul gps. |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
vertical1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 2 April 12 ![]() |
Am incercat toate variantele si nici un rezultat.
Singura solutie ramane , sa gasesc pe cineva care are un aparat identic ,si sa-l conving sa-mi dea o copie dupa softul sau. |
--------------------
Dacia
1300
1982
- B 35 MSC
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Descarca citeva versiuni de IGO. Aduna toate fisierele licenta si pune-le la tine. Incearca din nou.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:33 |