Parking Lights
![]() ![]() ![]() |
Parking Lights
shyck |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 24 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV Estate
2018 GT 205 Ex: Renault Megane II Sedan 1,6 16V 2003 Privilege + Cruise
|
|||
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
ce spui tu am avut pe opelul corsa, . Se aprindea si pe fata si pe spate pozitia la jumatate din intensitate, pe partea selectata... la reno nu am asa ceva... si e mai bine, ca aia ramanea aprinsa pana consuma bateria...
This post has been edited by mumus: 1 Mar 2013, 20:43 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Masinile din grupul VAG au aceasta optiune.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
shyck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 24 August 05 ![]() |
Si bmw si dag au. Stiu eu sigur. Comfirm pt vag
|
--------------------
Renault
Megane IV Estate
2018 GT 205 Ex: Renault Megane II Sedan 1,6 16V 2003 Privilege + Cruise
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(shyck @ 1 Mar 2013, 18:44) Poate unii stiu, unele masini vin echipate cu park lights. se pune semnalizare stg sau dr si pozitia pe partea selectata este aprinsa. Cu motorul oprit Stie careva megane-ul are aceasta fc? Se poate coda? Tot ce se poate coda legat de semnalizare se face in UCH. M-am uitat odata la lista de configurari posibile pe UCH cu softul de inginerie si nu era nimic legat de semnalizare. El dorea sa stie daca se poate coda astfel incat sa ramana aprinse semnalizatoarele fata la intensitate mai mica. Cum sunt cele pentru SUA. Masinile VAG si altele au aceasta optiune ca se vand si in SUA, Renault-ul nu. Sper ca v-am fost de ajutor un pic. O zi buna ! This post has been edited by valentin_29: 3 Mar 2013, 08:30 |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:20 |