frane blocate pe spate, roata pe spate ce ramane blocata
![]() ![]() ![]() |
frane blocate pe spate, roata pe spate ce ramane blocata
puzzle |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 25 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1994, 2.0 RXE Aut.
|
|||
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
salut
eu zic sa dai cablul la frana de mana jos si sa incerci sa mergi fara si ne spui atunci daca mai ramane blocata dupa ce dai cablul jos la frana de mana pui pe cineva sa traga frana de mana, iar cand o lasa jos u incerci sa tragi cu un patent sau chiar cu mana de cablul de frana de mana, daca isi revine nu are nimic apoi la etrier dupa ce dai cablul jos, ciocul de care se agata cablul trebuie sa se intoarca singur catre spatele masinii, iar roata trebuie sa se invarta liber incearca ce am scris mai sus si ne spui simptomele, apoi continuam cu explicatiile ca este cam mult inca ceva sa nu incerci sa desfaci etrierul ca nu il mai faci la loc, poti sa dai cu WD40 dar numai pe exterior, pe cabluri, etc daca nu se deblocheaza dai ertrierul jos si incerci sa invarti fara el sa vezi sigur ca de acolo este problema si nu la rulment(foarte putin probabil) bafta! |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
puzzle |
![]()
|
Ciocul ala de care se leaga cablul mai merge 1 cm "ajutat". Adica impins cu patent, surubelnita,etc. Roata tot nu merge liber si usor decat daca mai dau vreo 2 ciocane in etrier. (spre spatele lui, si nu cu ciocanul de 3 kg.)
Nu am nici un zgomot pe spate si atunci cand roata e blocata si pedala de frana tine mai sus si deci inclin ca e din frane. Daca prind o zi frumoasa dau cu wd pe pistonasul ala de ghidaj pe sub burduf, pe la pistonul central de frana si am sa curat si calaretul ca parea cam mizerabil pe acolo si ma gandesc ca nici placutele nu se misca ok. Pe stanga am schimbat odata cu placutele si discurile si burdufe kitul de reparatie dar a fost chinul de pe lume, am cumparat 2 seturi si mi-au ajuns sa sa schimb la o roata. Burdufele la pistonasul de ghidaj sunt ultra naspa de pus la loc. La roata aia acum se invartea foarte usor. |
--------------------
Renault
Laguna
1994, 2.0 RXE Aut.
|
|
puzzle |
![]()
|
Am desfacut si curatat totul si la final dupa ce trageam frana de mana roata ramanea tot blocata. La sugestia cuiva m-am bagat sub masina si am mai desurubat vreo trei ganguri de filet surubul ce regleaza cablul si se pare ca s-a rezolvat, roata se invarte ok si dupa franare si dupa ce eliberez frana de mana. Acum singurul inconvenient este ca frana de mana tine cam sus si loveste in cotiera care este aftermarket. Ptr. a imobiliza masina intr-o panta trebuie sa rabatez cotiera.
Stie cineva vreun cod de chit reparatie etrier spate si cu burduful de la pistonasul de frana ? L-am gasit intr-o stare nu f. buna si doresc sa-l inlocuiesc. |
--------------------
Renault
Laguna
1994, 2.0 RXE Aut.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 09:53 |