Schema senzori parcare originali
![]() ![]() ![]() |
Schema senzori parcare originali
florin.florind |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 18 February 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II, 1.9 dci, 120 cp,
2003
|
|||
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Cauta la rubrica ,,manuale,, ca gasesti manual de reparatii . Gasesti toate partile electrice ale masini cu fiecare pin ce face. Daca nu gasesti , incerc duminica seara sa pun aici pe forum ,,pdf-ul,,
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
florin.florind |
![]()
|
Multumesc Radocanu ptr raspuns. Din pacate am cautat in toate manualele, insa nu am gasit nimik legat de traseul de la senzori la modulul de control al acestora. M-ar fi ajutat mult o poza facuta la acea mufa din bara, insa stiu ca e greu accesibila. Poza cred ca o poate face cineva care are dezmembrata o asemenea masina. Duminica placuta in continuare!
|
--------------------
Renault
2003
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
din cate vad sunt 2 modele, cu 1 mufa sau cu 2 mufe in calculatorul pt senzori, vezi daca te ajuta cu ceva fisierele
Attached File(s) ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
florin.florind |
![]()
|
Ms alinushy, imi sunt de mare ajutor pdf-urile. Se pare ca e cel cu 2 mufe. Din prima mufa cu 12 pini sunt alocate doar 6 fire, deci la mine tot cate 6 fire sunt in aer si trebuiesc legate. In cazul acesta va trebui sa iau fiecare fir in parte de la senzor. Multumesc!
|
--------------------
Renault
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:06 |