Bieleta antiruliu, ??
![]() ![]() ![]() |
Bieleta antiruliu, ??
razvan_Bv47 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 14 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002 privilege
|
|||
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Ii spune VIN si il gasesti in talon!
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Lux Privillege
- CT-07-MEV
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
razva, iei talonul si mergi la un magazin de piese auto, stiu cei de acolo ce-ti trebuie
Ce pot sa-ti zic eu e ca nu tot ce e ieftin e si bun. |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
2002 privilege
- es/4197-BVS
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
poate te ajuta sa-ti faci o idee la preturi ..selectezi masina si motorizarea si ai acolo
http://www.4turbopieseauto.ro/ http://www.autokarma.ro/ This post has been edited by iuli23: 17 Feb 2013, 20:27 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Din experientele voastre,ce producatori imi recomandati pt bieletele antiruliu,ca is praf de tot,si trebuiesc inlocuite.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
eu am pus febi acum ~ 50.000 km, inca se tin bine. pana cand...nu stiu.
Lemforder ar fi miezul, dar la recomandarea mecanicului .....(si cand am vazut si cat de usor se schimba)...nu sunt sigur ca merita diferenta de bani. top quality - lemforder price / quality - febi |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
zsk81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 28 August 12 ![]() |
poti sa mai cauti piese ieftine la Autokarma sau Autokoltz.
|
--------------------
renault l
laguna
2005 / Dinamique
- b 207
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
NU iti recomand piese FEBI- de nici un fel si iti zic si de ce.Am schimbat in martie anul trecut ambele capete de bara si in doar 5-6 luni s-au rupt gumele si au prins joc ambele capete.Mareata firma FEBI e de 2 lei.Iti recomand TRW,LEmforder - astea mai scumpe si MOOG,SWAG chiar si SIDEM pentru cele mai ieftine.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Eu am toata directia MOOG (pivoti, capeti de bara, bielete directie, bielete antiruliu) au deja 1 an si ceva si aproximativ 12000 km si inca nu dau semne de oboseala.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Pe opelul pe care l-am avut inainte am pus MOOG si SIDEM (ca nu vroiam sa investesc foarte mult in masina) si pot spune ca in 2 ani si ceva se tineau foarte bine piesele.Cu FEBI am avut multe problem deci recomand evitarea lor.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
TRW, ca cele originale, cam 130 lei bucata. Sau Delphi, la 70 de lei bucata.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:37 |