Par in ciupercile MERVE
![]() ![]() ![]() |
Par in ciupercile MERVE
bz_26_zzz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC_4353.JPG ( Size: 2.04mb ) Number of downloads: 433 DSC_4351.JPG ( Size: 1.88mb ) Number of downloads: 499 DSC_4350.JPG ( Size: 1.86mb ) Number of downloads: 477 |
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
OPC ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
pai tot o gluma a vreunui angajat o fi. unul din ala nemultumit. si sursa cea mai naspa a acelui par nu o voi denumi aici.
![]() opc. comerciantul oricum n-are vina. exista clauze intre comerciant si furnizor in astfel de situatii, furnziorul sa suporte consecintele integral. asa ca se va duce unde trebuie sutul in fund. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Parul de astazi pare a fi din cap, era destul de lung. Dar cel de asta vara era foarte scurt si foarte mult.
![]() This post has been edited by bz_26_zzz: 10 Feb 2013, 18:49 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
O intrebare de bun simt zic eu:de ce baschetii mei ai mai cumparat respectivul sortiment de conserva dupa prima faza?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Din neatentie si pentru ca ma grabeam. Cu ocazia asta m-am convins ca nu a fost doar o intamplare asta vara.
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Produse de kkt...din gama marca 1, winny, etc.
Baga toate gunoaiele in produsele alea...da' chiar sa dea drumu' la floci prin conserve, parca e prea de tot. This post has been edited by Kojak: 10 Feb 2013, 19:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
mai invarte putin si ajungi la nivelul suprem
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai luati conservaraie fratilor, ca pe langa par e plina de chimie.
Ia produse proaspete si gateste-le. Sau daca n-ai timp sa iei legume proaspete, sa le speli, sa le fierbi, portionezi..etc si vrei o solutie rapida, ia macar de alea congelate. Nu sunt chiar the real thing, dar oricum eu zic ca sunt mai bune decat conservele. Bine, stiu ca nu poti sa faci chestia asta in toate cazurile, dar......pe cat se poate... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
bz_26_zzz > din cate vad nu este creț, asadar vezi partea bună. Fii mai atent cu ce alegi (gotty are dreptate) si iti recomand să cumperi ciuperci proaspete. Eu am vazut asta la o branză din aia de la sibieni, branză cumparata de un coleg de la munca iar din bunatate a zis omul să dea un ''share'' cu colegii....si ce sa vezi ??
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca e par de barbat, trimite-le la Tamango, ceva imi spune ca le va aprecia
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 11 Feb 2013, 00:24) Nu mai luati conservaraie fratilor, ca pe langa par e plina de chimie. Ia produse proaspete si gateste-le. Sau daca n-ai timp sa iei legume proaspete, sa le speli, sa le fierbi, portionezi..etc si vrei o solutie rapida, ia macar de alea congelate. Nu sunt chiar the real thing, dar oricum eu zic ca sunt mai bune decat conservele. Bine, stiu ca nu poti sa faci chestia asta in toate cazurile, dar......pe cat se poate... sau mancati la restaurant! acolo nu vedeti ce pun aia in haleala |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Folositi d-alea proaspete,nene..Cum zice, bine, si vallixx..
Cat poate dura sa le cureti si sa le fierbi? Eu am renuntat la conserve, acolo unde se poate.. Daca nu-s proaspete aleg varianta congelata.. Asa cum carnea tocata din magazine nu exista pt mine. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dean35 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 4 December 08 ![]() |
sau apelati la serviciul resurse umane de la MERVE sa angajeze numai CHEI,RASI ,TUNSI,EPILATI
![]() |
--------------------
renault
symbol
2008
- bucuresti-ora exacta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:24 |