Renault Kangoo, Dezaburire luneta
![]() ![]() ![]() |
Renault Kangoo, Dezaburire luneta
Lucrisdesign |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 January 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo
- B181AER
2004
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Oglinzile incalzite au fost optional de fabrica, deci ar trebui sa poti lua unele din dezmembrari cu tot cu instalatie si sa le montezi.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Lucrisdesign |
![]()
|
Multumesc mult , este o idee, dar la dezmembrari nu prea exista serizitate
|
--------------------
Renault
Kangoo
- B181AER
2004
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Aia de la Renault sunt foarte seriosi,dar dupa ce treci pe la ei o sa cauti piesele respective tot pe la dezmembrari.....chiar si asa neserioase.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Salut,
Introdu coordonatele astea in google maps. E un centru de dezmembrari reno si oamenii sunt foarte ok. 44.371401,26.113724 Spor la treaba! |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
QUOTE(Lucrisdesign @ 17 Jan 2013, 12:31) Buna ziua , poate cineva sa-mi dea o schema electrica pentru Kangoo , model 2004 , autoturism ( 5 locuri) . Ma intereseaza ,in primul rand , dezaburirea lunetei. Am verificat continuitatea rezistentei si este OK , dar imi lipseste tensiunea de alimentare. Logic ar fii sa verific siguranta , dar nu stiu care este.Martorul din bord se aprinde . Si inca o problema , daca se pot adapta oglinzi incalzite la acest model Pentru siguranta, pe interiorul capacului de la sigurantele din bord ai asezarea lor, nu trebuie decat sa identifici pictograma incercuita in imagine si ai gasit pozitia sigurantei. Oglinzile pe care le ai sunt cu actionare electrica? Daca nu, inseamna ca nu ai nici cablarea trasa si e mai complicat. Daca sunt actionate electric, ar trebui sa fie suficient sa inlocuiesti doar geam oglinda, nu tot intregul corp. Attached thumbnail(s) sigurante.JPG ( Size: 34.3k ) Number of downloads: 220 oglinda.JPG ( Size: 39.69k ) Number of downloads: 239 |
--------------------
Renault
Kangoo
- CT07KZM
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
|
|
Lucrisdesign |
![]()
|
Va multumesc, intradevar oglinzile nu sunt cu actionare electrica ( si eu cred ca va fi foarte greu sa realizez cablajul)
Am sa caut siguranta, dar dupa parerea mea cred ca este intrerupt cablul undeva pe traseu (De ce se aprinde martorul la bord , se inchide circuitul cu vreo alta masa ? ) Poate ca o schema electrica ar fi de folos This post has been edited by Lucrisdesign: 18 Jan 2013, 11:06 |
--------------------
Renault
Kangoo
- B181AER
2004
|
|
muresan2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 January 13 ![]() |
QUOTE(MuciX @ 17 Jan 2013, 20:25) Salut, Introdu coordonatele astea in google maps. E un centru de dezmembrari reno si oamenii sunt foarte ok. 44.371401,26.113724 Spor la treaba! salut si scuze de offtopic la dezmembrarile astea or avea si piese pt reno kangoo 4x4? am sunat dar nu a raspuns nimeni This post has been edited by muresan2003: 18 Jan 2013, 16:52 |
--------------------
renault
kangoo
2002 4x4
|
|
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
QUOTE(Lucrisdesign @ 18 Jan 2013, 11:05) Va multumesc, intradevar oglinzile nu sunt cu actionare electrica ( si eu cred ca va fi foarte greu sa realizez cablajul) Am sa caut siguranta, dar dupa parerea mea cred ca este intrerupt cablul undeva pe traseu (De ce se aprinde martorul la bord , se inchide circuitul cu vreo alta masa ? ) Poate ca o schema electrica ar fi de folos In afara de siguranta, cred ca ai si un releu in zona sigurantelor din bord (vezi releul E). Cum partea electrica difera de la un model la altul, ar fi bine sa dai mai multe informatii despre masina, faptul ca e din 2004 nu ajuta prea mult. Attached thumbnail(s) relee.JPG ( Size: 46.37k ) Number of downloads: 218 |
--------------------
Renault
Kangoo
- CT07KZM
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:49 |