martori luminosi forma de motor si forma de bobina, mororul se tureaza singur
![]() ![]() ![]() |
martori luminosi forma de motor si forma de bobina, mororul se tureaza singur
lasiflorin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 January 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2002, 1.6 16v
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Martorul aprins ce seamana cu o bobina se activeaza cand sunt probleme cu injectia electronica.
Asta implica multe necunoscute care se pot clarifica destul de usor cu o diagnoza computerizata. Poti sa incerci si varianta"neortodoxa" cu debransarea bateriei o perioada de timp. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
lasiflorin |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 4 Jan 2013, 14:06) Martorul aprins ce seamana cu o bobina se activeaza cand sunt probleme cu injectia electronica. Asta implica multe necunoscute care se pot clarifica destul de usor cu o diagnoza computerizata. Poti sa incerci si varianta"neortodoxa" cu debransarea bateriei o perioada de timp. @+ Buna! Nu am incercat inca sa declupez bateria, dar am controlat pe rand bobinele de aprindere, iar bobina doi nu da scanteie. Poate sa fie asta cauza? Eu ma gandesc ca trebuia sa mearga intrerupt, nu sa se tureze...oricum eu o sa cumpar bobina sa o schimb sa vad ce se intampla. |
--------------------
renault
scenic
2002, 1.6 16v
|
|
lasiflorin |
![]()
|
salut! am schimbat bobina de aprindere, dar tot asa a ramas...am fost la mecanic si a constatat ca e clapeta de acceleratie. urmeaza sa se intereseze cat costa si sa-mi spuna.
|
--------------------
renault
scenic
2002, 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:00 |