Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ACHIZITIE SI SCHIMBAT SENZORI

dorind66
post 30 Dec 2012, 08:54
Post #1

Membru incepator

Group: Members

LA MULTI ANI! UN 2013 PLIN DE REALIZARI!
Am o problema cu senzorii....un meserias de la vulcanizare (prima lui zi de lucru), mi-a rupt unul din senzori.....evident, au disparut inca 2, asa ca acum am activ numai pe cel de e dreapta fata.....iar cand pierde si asta din presiune se aprinde simbolul de tempomat si mesajul STOP pe bord.....
Eu fiind antimecanica si antitehnica, as dori sa va intreb daca stiti de unde se pot procura, cam cat costa un senzor (set), si cine ii poate monta cu tot cu reglaj.....in afara de cei de la Renault.......pe care sa ii ia.....mayasii la apocalipsa!
Multumesc anticipat!

--------------------
RENAULT LAGUNA 2 2004 EXPRESSION
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bad_ovi
post 30 Dec 2012, 09:55
Post #2

Membru autentic

Eu am schimbat un senzor de presiune la roti daca despre astea e vorba pentru ca tu nu ai scris ce senzori s-au dus dar am dedus ca despre astia trebuie sa fie vorba. Senzorii nu se vind la set ci la bucata iar costul unui senzor este in jur de 170 de lei bucata si se pot comanda la orice magazin de piese auto. Senzorii pe roti se monteaza foarte usor la vulcanizare dar masina nu o sa-i vada pina nu te duci la un alt service care are calculator si care trebuie sa intre pe fiecare senzor pentru ai recunoaste masina.Operatiunea asta mai costa 50 de lei.Pina la urma eu i-am dezactivat pe ai mei datorita costurilor mari ai senzorilor. Daca crezi ca merita pasii cam asta e operatiunea pe care trebuie sa o urmezi. Succes !

--------------------
Renault laguna - MS 07 VOT 2001 privilege
+
mars
post 30 Dec 2012, 10:08
Post #3

meow or never

Group: Moderatori

Sau mai bine renunta la ei de tot, nu sunt chiar atat de utili. Daca ii vrei neaparat, vezi la dezmembrari, nu arunca banii pe ei.

Ar trebui sa te coste cam 200-250 de lei tot setul, vezi pe la Bursa.

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
melcu
post 30 Dec 2012, 10:45
Post #4

Halatu'...cat e halatu' ?

From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA

Si eu am "dat cu ei de pamant". Costurile mult prea mari ale senzorilor (risti sa dai 200-300 lei SH si sa-sti mearga o luna, un an .. cine stie) si in plus de asta nici nu te ajuta atat de mult precum crezi, ba din contra, uneori te enerveaza maxim.
De esti din Bucuresti te pot ajuta cu dezactivarea din UCH.

Oricum inainte de a face montajul pe masina sa ai grija sa-ti notezi codurile de pe ei si sa sti care unde l-ai pus...asta pentru a putea sa-i introduci in UCH,

This post has been edited by melcu: 30 Dec 2012, 10:47

--------------------
Renault Laguna 2 - B-33-RTN 2002 Privilege 3.0 V6 CVA
Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459

Formatez drivere de cooler...
+
dorind66
post 7 Jan 2013, 14:41
Post #5

Membru incepator

LA MULTI ANI! Multumesc mult pentru sfaturi! Am sa analizez propunerile si am sa vaz ce voi face......cred ca am sa renunt la ei ca este foarte enervant sa tot ai avarie pe bord!

--------------------
RENAULT LAGUNA 2 2004 EXPRESSION
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 09:17
Dacia