pompa ambreiaj valeo
![]() ![]() ![]() |
pompa ambreiaj valeo
gabriel_gabyyy24 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 December 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2003 1.9 diesel
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Felicitarii pentru incercare.....dar folosirea de piese reconditionate pe unde circula lichid de frana este INTERZISA din motive evidente de siguranta.
O pompa buna chiar SH era mult mai recomandata...sa nu mai spun ca una noua nu este chiar asa scumpa. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pot sa fac si eu 2 obiectii ?
![]() 1. Exista kit reparatie special pentru aceasta pompa. Costa vreo 15 lei. 2. Orice defectiune la ambreiajul hidraulic, nu afecteaza franele sub nicio forma. 1346837.jpg This post has been edited by andu911: 22 Dec 2012, 17:38 |
--------------------
-
-
-
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Scoate furtunul care vine din rezervorul de lichid-cel care alimenteaza pompa de ambreiaj si o sa vezi afectarea franelor...urgent.
Cam asta se intampla cand este o scurgere de lichid...doar ca la scara mai mica bineinteles. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Furtunul acela e la un nivel mult mai sus decat nivelul minim al borcanului. Nu inteleg de ce ar afecta franele... stiu ca tocmai asta e motivul pentru care au proiectat furtunul ala sa vina mai sus.
|
--------------------
-
-
-
|
|
espacern |
![]()
|
Daca apesi pe pedala de frana presiunea impinge in lichid......si principiul vaselor comunicante pica.
Cand ai presiune acolo poti sa pui furtunul ala si sus pe masina...tot iese lichid. Fiecare este responsabil pentru orice modificare adusa pana la final. Am incercat doar sa atrag atentia ca nu este in regula"reparatia"respectiva.....parerea mea. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
gabriel_gabyyy24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 December 12 ![]() |
corect exista acel set expus din 4 garnituri dar nu se potrivesc la pompa valeo cine a desfacut-o stie exact si referitor la problema afectarii franei nu exista nicio problema acel furtun este mult mai sus si chiar si in cazul scurgerii lichidului de frana pana la limita acelui orificiu de furtun nu exista riscul de a ramane fara frana.
|
--------------------
renault
laguna
2003 1.9 diesel
|
|
andu911 |
![]()
|
Ai niste cote de la simeringurile alea ? Nu te contrazic, fiindca nu am schimbat garniturile, dar ca sa stim pe viitor ce sa cautam. Simeringuri se gasesc de orice dimensiune.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
Vorba lui espacern,mai bine pui una noua si stai linistit,de ex ce faci daca pleci in concediu in bulgaria sau turcia si te lasa jucaria reparata de tine,stai in drum si ridici din maini nu este nimeni sa te ajute+o gramada de nervi,sa stricat dintro cauza(uzura)sa nu mai vorbim de costurile de tractare,iar cand o sa tragi linia mai bine puneai o piesa noua si nu aveai peripetia respectiva.Asta in cazul in care se intampla,daca nu se intampla foarte bine dar eu unul nu ma joc cu treburi dinastea,vorba unui mecanic batran(copile cu franele si cu directia nui de joaca)
In timp lichidul de frana isi pierde din proprietati de aceea renault recomanda o data la 4 ani parca sa se schimbe lichidul de frana pentru a evita unele neplaceri care nu se stie niciodata cand apar,de exemplu am facut ambreajul la masina mea kit ambreaj + cilindru hidraulic care era bun dar totusi am pus unul nou,in vasul de lichid de frana era curat lichidul dar in cilindrul receptor era negru lichidul de frana,sper ca ma inteles cineva despre ce vroiam sa spun La majoritatea renault-urilor la care am facut ambreaje dupa inlocuirea kitului ambreaj + rulment si lichid de frana,pedala de ambreaj mergea mai usor ca inainte This post has been edited by bad_x: 24 Dec 2012, 01:10 |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
andu911 |
![]()
|
Defectiunea la ambreiaj, nu afecteaza frana. Nu mai speria lumea aiurea. Cand se strica pompa de ambreiaj, curge lichidul din rezervor, pana ajunge la nivelul unde ajunge acel furtun. Mai jos de furtun, ramane lichidul de frana pe care il foloseste pompa.
Referitor la reparatii... parerea mea e ca orice reparatie e binevenita, atat timp cat lucrurile sunt facute cu raspundere si in cunostinta de cauza. De ce se reconditioneaza casetele de directie? Fiindca se poate, e admis si recomandat dpdv al costurilor. Iar in cazul lui, oricum nu e niciun risc de natura umana. Mai bine iti iei placute de frana de calitate, cu banii aia. This post has been edited by andu911: 24 Dec 2012, 02:47 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 17.36k ) Number of downloads: 406 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 08:54 |