defectiune portiera fata dreapta
![]() ![]() ![]() |
defectiune portiera fata dreapta
ciumiki |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 17 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007, 1.5 dci megane 2.2, 1.5 dci, 63 kw, an 2007
|
|||
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
daca tot auzi actuatorul mergand incearca niste Wd40 la incuietoarea din stalp ..poate a ramas blocat de la praf .poti incerca sa l fortezi usor la mana .
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
2003
- BC 86 BRO
|
|
chivu morris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 30 May 11 ![]() |
Salut, am si eu problema la incuietoarea de la portbabag, nu a vrut sa se mai deschida. Am un break, am mers cu usa deschisa iar computerul tot vroia sa inchida usile dupa care nu a mai functionat. Am desfacut plasticul dar nu stiu ce sa-i fac ...
ma poate ajuta cineva ? Am sa merg la un electrician sa vad daca primeste curent butonul de deschidere. Numai bine |
--------------------
renault
megane II break
2007, 1,5 dci, 86 cp
- DB XX XXX
|
|
sageata1976 |
![]()
|
![]() :-) Group: Members Posts: 337 Joined: 29 September 06 ![]() |
pe incuietoarea de pe haion vezi un plastic mic alb,care merge culisat (deschidere manual) apoi verifica butonul dar mai mult ca sigur in burduful de cauciuc dintre caroserie si haion are unu sau mai multe fire intrerupte
|
--------------------
renault
megane
estate 1.9 130cp.
- B-83-BCF
|
|
chivu morris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 30 May 11 ![]() |
Mulumesc , acolo era problema un fir rupt in acel burduf ce face trecerea de la caroserie la haion
|
--------------------
renault
megane II break
2007, 1,5 dci, 86 cp
- DB XX XXX
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
Salutare, am o problema cu usa dreapta fata, mai exact cu deschiderea/inchiderea, Manerul de care tragi sa deschizi usa nu se mai trage inapoi (probabil arc dus), trebuie impins cu mana ca sa poti inchide usa, A mai avut cineva probleme cu mecanismul asta ciudat ? si de unde a-ti luat piesa? ms
|
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
nu este nuciun arc , este suport maner defect, un ax ruginit .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Sau un cablu intepenit in pozitia deschis.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(sk0rpion @ 10 Jan 2014, 07:48) Salutare, am o problema cu usa dreapta fata, mai exact cu deschiderea/inchiderea, Manerul de care tragi sa deschizi usa nu se mai trage inapoi (probabil arc dus), trebuie impins cu mana ca sa poti inchide usa, A mai avut cineva probleme cu mecanismul asta ciudat ? si de unde a-ti luat piesa? ms Am patit si eu acum vreo 3 ani, dupa ce pasagerul tragea de maner sa deschida usa, acesta ramanea tras, nu mai revenea la pozitia initiala. Am bagat WD40 o gramada in manerul ala, pe orice orificiu. Dupa o vreme manerul si-a revenit. Ca solutie temporara, cine urca in masina, spune-i sa inchida mai tare usa si isi revine singur manerul. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
sk0rpion |
![]()
|
QUOTE(Avani @ 10 Jan 2014, 09:21) Am patit si eu acum vreo 3 ani, dupa ce pasagerul tragea de maner sa deschida usa, acesta ramanea tras, nu mai revenea la pozitia initiala. Am bagat WD40 o gramada in manerul ala, pe orice orificiu. Dupa o vreme manerul si-a revenit. Ca solutie temporara, cine urca in masina, spune-i sa inchida mai tare usa si isi revine singur manerul. O sa incerc si eu cu WD40, usa nu se inchide daca are manerul tras oricat de tare ai da cu ea, si prostia mea a fost ca am dat cu spray de contact pe gaura crezand ca e ceva mizerie si sa suflu sa se duca si acum se impinge si mai greu inapoi. |
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Ideea era, ca, trantind usa manerul revenea in pozitia initiala si astfel se inchidea si usa.
Nu e deloc elegant, da' decat sa cobori mereu sa bagi manerul ala la loc... |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
alintosu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 9 September 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II Grandtour, 1.5 dCI, 74kW
2004 126cp, 260Nm
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Am incercat cu WD40 in zadar, a schimbat cineva mecanismul ala? si daca da, de unde a luat
|
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
dj sky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 15 November 13 From: Tirgu Mures ![]() |
In linkul de mai sus e foarte frumos explicat cum se face. Oricum trebuie desfacut sistemul pentru inlocuire. Eu zic ca merita incercat, nu e foarte greu. Daca nici dupa curatare/lubrifiere nu merge, ai doua variante: piesa noua sau second. Second am si eu de pe un megane din 2008 care il dezmembrez.
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Sedan
- ms08dsi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:25 |