Eroare kilometraj Espace 3 si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Eroare kilometraj Espace 3 si nu numai
GabyThanatoS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 October 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Espace
2000 2.0L 16V
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Din ce am vazut eu nu doar aceasta marca are "eroare" de care spui tu si cred ca ar fi util sa te obisnuiesti cu situatia
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
GabyThanatoS |
![]()
|
Sunt mai multe marci cu aceasta eroare ce e drept, dar Renault si Dacia au sigur pe toate modelele. Audi am vazut ca nu au deloc si nici Mitsubishi.
Metoda gasita de mine sa scap de "eroare" este sa pun jante si pneuri mai mari cum ar fi 225/60R18 in loc de 205/65R15, dar nu cred ca or sa fie tocmai de acord cu asta cei de la RAR. Ma gandeam ca se poate cumva electronic elimina eroarea, mai ales ca am bord digital. |
--------------------
Renault
Espace
2000 2.0L 16V
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Cum ai ajuns la concluzia asta? anume ca arata eronat?
La mine,imi arata exact ca la radarele fixe cu afisaj,la gps e alta poveste. Mai e ceva,displayul digital,este un pic mai puturos la fel ca si la un aparat de masura,deci raspunsul e mai lent. |
--------------------
n
n
n
-
|
|
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
Kangoo echipat cu cauciucuri cu dimensiunea cf cartii, eroare de 5% inclusiv la numarul de kilometri parcursi, nu numai la viteza. Verificat pe mai multe GPS precum si pe bornele kilometrice de pe autostrada A2.
Cred ca viteza se poate corecta prin setarile de pe unitatea centrala ABS, cea care da indicatia de viteza. As fi si eu curios ce solutii soft exista pentru corectare. |
--------------------
Renault
Kangoo
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
- CT07KZM
|
|
GabyThanatoS |
![]()
|
Mai exact ca GPS-ul nu exista. Nu va luati dupa radar ca nu neaparat au cea mai mare exactitate, banuiesc ca sunt si ele setare/calibrate in fucntie de kilometrajele masinilor pe care le detecteaza.
|
--------------------
Renault
Espace
2000 2.0L 16V
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Daca GPS-ul nu e capabil sa ma vada exact unde sunt in timp real(si e normal) atunci ma indoiesc ca poate vedea viteza exacta. El calculeaza distanta dintre punctele A si B in unitatea de timp si asa vede viteza,deci daca punctele A si B au erori si rezultatul va fi eronat.
|
--------------------
n
n
n
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:55 |