curea de distributie + telescoape spate
![]() ![]() ![]() |
curea de distributie + telescoape spate
calin_87 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 August 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2004 privilege
|
|||
SINOK |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 25 January 09 ![]() |
cureaua la 60 000 ,sau 4 ani daca nu ai ajuns la 60 000 m-ai devreme,la telescoape cred ca se face un test de sarcina,nu sunt sigur.
|
--------------------
renault
Laguna 2
2003 AUTHENTIQUE 1.9 dci 74kw
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Cureaua intr-adevar la fiecare 60.000, dar telescoapele depinde cum si pe unde mergi. Poti sa le schimbi in 6 luni sau in 2 ani
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
laguna 19600 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 26 November 12 ![]() |
salut ptr curea de distributie renault spun ca se schimba la 120 000km iar telescoapele la 60 000.Din experienta va spun ca nu am vazut motor dci care face 120 000km fara sa se strice ceva la distributie pompa de apa sau patinele cea ce este ciudat e faptul ca renault garanteaza distributia in cazul in care o faci la ei doar 45 000km si nici decum 120 000km deci anticipeaza si schimbo mai inainte intre 45 000 si 60 000.Petr amortizoare eu le-am schimbat pe toate si nu sunt garantate 60 000km ci un an.Pot sa va spun ca le-am schimbat in 2011 februarie am facut 32 000km si deja este ca inainte de a le schimba adica o caruta rulanta
|
--------------------
Renault
Laguna
- AN-688-EZ
2003 1.9dci expresion
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am telescoapele originale...masina are 125k km si 9 ani si sunt ok toate. Distributia se schimba la 60k km sau 4 ani.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
2003 , 1.9DCI, 120CP Laguna 2 Dynamique
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
De obicei piesele uzate ,,vorbesc,,...o distributie uzata incepe sa chitaie(rolele) de obicei astea pica,cureaua cam greu cedeaza asa pur si simplu,asta daca nu e facuta ,,pe vapor,, adica ,,no name,...telescoapele duse te zapacesc de cap si daca te uiti la ele sunt curse...adica au ulei pe ele!Asa ca fierul e ca omul cand il doare ceva spune si el ceva,priviti si ascultati cu atentie si va veti da seama ca ceva nu e in regula si atunci fuga la(doctor)mecanic!!!Numa bine!
|
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
- De ...TM.
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Cureaua la 120 000km, daca nu-i petarda de la Vitan(aia au fake-ri)!!!!!
Amortizoarele dupa ce te lasa,era un dom Condescu pe nume,mergi la dansul si ti le reconditioneaza, locuieste in com. Rosu!!!! |
--------------------
renault
laguna2
- b545hnj
expression2003 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
iuliantvr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 October 12 ![]() |
Stiti cumva cat ajunge schimbarea distributiei, dar nu facuta la service Renault, ci la unul normal, cu piese bunicele? Eu am motor 2.0 16v.
Si mai sus spunea adrian74 ca e un domn Condescu in comuna Rosu. Stii cumva cat costa sa reconditionez doua amortizoare de spate si cam cat ma tin dupa aia? Daca ai si un numar de contact sau o adresa ar fi minunat. Multumesc This post has been edited by iuliantvr: 28 Nov 2012, 10:22 |
--------------------
renault
laguna
- b33yxx
2002 privilege
|
|
SINOK |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 25 January 09 ![]() |
cauta topicul despre schimbarea distributiei si acolo o sa-ti faci o idee despre ce piese iti trebuie si cauta-le pe autokarma si mergi tu cu ele la service sa ti le schimbe ,eu asa am procedat si iaca is trei ani juma' de cand le-am schimbat.
|
--------------------
renault
Laguna 2
2003 AUTHENTIQUE 1.9 dci 74kw
|
|
laguna 19600 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 26 November 12 ![]() |
slut nici eu nu am crezut prima data ca se face distri la 120 000 dar cand am cumparat-o pe mea am cumparat-o in garantie avea 45 000 si era garantata de garajul renault 2ani.Cum romanul are mereu noroc patronul garajului era un domn din moldova stabilit aici in franta si care vinde masini bunicele cu care m-am inteles sa imi scada garantia din pretul de vinzare si mi-a dat carnetul de intretinere si manualul masini in care erau trecute toate reparatiile pana la 240 000 deci distributia care am facut-o la dansul la 116 000km si a doua oara trebuia s-o fac la 230 000 dar mi sa blocat pompa de apa la 198 000 .Daca in romania se face la 60 000 e bine asa isi fac aia de la renault mai multi bani si cei care vind piesele de schimb.ptr garajul moldoveanului il puteti cauta pe internet aici-garaje de frgefonde. patronul se numeste dl Ioan Mitu .salut
|
--------------------
Renault
Laguna
- AN-688-EZ
2003 1.9dci expresion
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Nr de telefon nu-l mai am,dar parca era 70 ron fara demontare-montare sau 100ron cu,ca si garantie, eu am auzit numai vorbe bune despre domnul Condescu insa nu cred ca ofera cineva garantie daca cineva da cu masina in toate gropile si canalele din bucuresti. Eu personal am dat intr-un canal cu capac dar care nu este la nivelul asfaltului ci sub nivel, lucru care mi-a indoit amortizorul(pe gaz, cumparat din magazin). Cand il voi inlocui voi posta pe aici cateva poze....
This post has been edited by adrian_74: 28 Nov 2012, 16:55 |
--------------------
renault
laguna2
- b545hnj
expression2003 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
iuliantvr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 October 12 ![]() |
Multam, Adrian74. Poate reuseste cineva sa imi ofere numarul lui Condescu. Pretul suna bine, in situatia financiara in care ma aflu. Sau macar o adresa, o indrumare. Abia mi-am luat Laguna, imi place tare mult, dar pana ma descalt si eu sa vad cam cum merge treaba, mai dureaza. Pana atunci va multumesc tutoror pentru sfaturi.
|
--------------------
renault
laguna
- b33yxx
2002 privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:28 |