Fum negru din spatele motorului, LAGUNA III 2.0 dci 150 CP MOTOR TIP M9R
![]() ![]() ![]() |
Fum negru din spatele motorului, LAGUNA III 2.0 dci 150 CP MOTOR TIP M9R
bogdanpro76 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 November 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) renault_laguna_coupe_20_dci_180_4control_2011_medium_769_2.jpg ( Size: 142.94k ) Number of downloads: 761 |
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008, grandtour 2.0 dci
|
|||
r3nault |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 29 September 12 ![]() |
Unde arati tu este evacuarea. Posibil sa piarda ulei pe undeva care ajunge pe evacuare. Cel mai bine se vede pe rampa sau elevator cu scutul dat jos si sunt sigur ca orice mecanic cu ceva vechime va vedea imediat.
Daca nu vrei sa lasi loc de surprize atunci du-te la o reprezentanta Renault. Sau poate pur si simplu, evacuarea se atinge de ceva sau mai bine zis ceva se atinge de evacuare. This post has been edited by r3nault: 18 Nov 2012, 13:30 |
--------------------
Renault
Laguna 3 1.5 dci
2007 Expression Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață! |
|
bogdanpro76 |
![]()
|
Ceea ce este ciudat, ca nu pot face o legatura intre stil de mers/inclinatie sosea/viteza rulare etc.... SI producerea acestor neplaceri. Adica apar cand vor, dispar cand doresc...ceea ce ma pune chiar in imposibilitate de a arata cuiva simptoma live.
![]() Plus ca mecanic la Renault...nu agreez ideea...nu vezi ce constata, ce solutie da el etc...dai 2-3 sute ron o constatare si iti recomandata schimbarea intregii evacuari...inca 2-3 mii ron probabil. Prefer mecanicul pasionat si care stie sa puna degetul pe rana. Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna III
2008, grandtour 2.0 dci
|
|
r3nault |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 29 September 12 ![]() |
Trebuie sa se uite cineva acolo. Trebuie sa fie ceva urme pe acolo. Fumul acela nu iese aiurea, cauza trebuie gasita cu certitudine, altfel poti avea surprize foarte, foarte neplacute.
Si aparitia fumului poate fi legata de cat de incinsa este evacuarea. Daca mi s-ar intampla mie nu as mai merge cu ea pana nu as identifica de unde iese fumul. |
--------------------
Renault
Laguna 3 1.5 dci
2007 Expression Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață! |
|
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
Absolut, asa este, trebuie mers urgent la oricare service. Pare sa vina din zona evacuarii cum bine zice colegul r3nault, in zona aia e turbina si cotul catre filtru, zone extrem de fierbinti la mers turat afara. Vezi in desenul din poza. Ulei sau vreun furtun scapat in contact cu suprafata aia... Am o curiozitate, poza e a masinii tale ?
![]() ![]() Huh, acum am vazut ca ai luat poza de pe autoevolution ![]() This post has been edited by digioptic: 18 Nov 2012, 15:05 Attached thumbnail(s) 2.0dCI.JPG ( Size: 71.93k ) Number of downloads: 814 |
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
de unde esti?
in constanta iti pot recomanda pe cineva. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
bogdanpro76 |
![]()
|
Salut Constanta, sunt din Bucuresti.Multumesc de amabilitate oricum.Poate totusi gasesc un maestru in Bucuresti, sa nu fiu nevoit sa vin pana in Ct... :-)
Poza nu este a mea, corect, am cautat si eu o poza de astfel de motor etc. Exact asa cum arati in poza, acolo este "zona fierbinte" care genereaza fumul negru si innecacios... ideal ar fi sa gasesc pentru maine un mecanic f ok.... 18 Nov 2012, 16:46: QUOTE(hellcat @ 18 Nov 2012, 15:10) Bai fugi d-aici... ![]() Oricum, reiterez o idee mai veche, luati-va masina pe care v-o permiteti. Mosule, vezi-ti de treaba si nu comenta in necunostinta de cauza. Daca nu sunt de acord in a colabora cu reprezentantele, nu iti da tie dreptul sa tragi concluzii. De strigoi care se dau drept printi e plina Romanica, trebuia sa scoti si tu capul azi. This post has been edited by bogdanpro76: 18 Nov 2012, 16:46 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008, grandtour 2.0 dci
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
N-a zis nimeni sa te duci intr-o reprezentanta reno, insa sa stai cu fumu' iesind de sub capota si sa cauti doctori de cartier pe forumuri...e amuzant.
N-am comentat in necunostinta de cauza, tu aberezi p-aici. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
florinoana |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 February 12 From: Craiova ![]() |
De curiozitate.. Cum ai remediat problema ?sau ...care era problema ?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
Initiale Paris
- MAI 345 234 Facebook Group Renault Laguna
www.facebook.com/groups/1065724683444028/ |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si nici nu sunt decat 3 ani de cand nu a mai raspuns.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
florinoana |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 February 12 From: Craiova ![]() |
Am văzut după ca nu mai este activ de 3 ani...
Am văzut un pic de fum în spatele motorului și am zis totuși sa intreb. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
Initiale Paris
- MAI 345 234 Facebook Group Renault Laguna
www.facebook.com/groups/1065724683444028/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:41 |