Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Obtinere certificat fiscal pt auto

guliver
post 15 Nov 2012, 15:49
Post #1

No title

Group: Members

Sal
Vreau sa iau o masina second hand...am gasit-o deja...e ok masina...maine vreau sa fac actele cu vanzatorul...am insa niste nelamuriri...omul mi-a zis ca el are deja certificatul fiscal...ceea ce ma mira deoarece eu stiu ca acel act de la financiar se obtine in momentul in care te-ai dus cu contractul de V-C ca ai instrainat masina....este vreo posibilitate sa obtii acel certificat fara contract de V-C inainte de a-ti vinde masina???...eu nu prea stiu ce sa fac..sunt cam debusolat...va cer ajutorul...ms

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 15 Nov 2012, 15:53
Post #2

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

nu
ca sa-ti dea certificatul fiscal trebuie sa te duci cu contractul de vanzare cumparare. Probabil a vrut sa spuna ca poate scoate fiscalul fara probleme, sau poate este un intermediar si are deja fiscalul de la altcineva.

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
espacern
post 15 Nov 2012, 15:58
Post #3

ART-ist

From: Mihalaya

Pentru radierea fiscala trebuie contract de C-V.
Pentru certificatul de atestare fiscala nu trebuie....doar o cerere si cativa ron.
Asa este si normal ca la vanzare sa ai acest certificat care atesta ca ai/nu ai datorii/etc....ca dupa ce ai dat bani........

@+

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
Ov
post 15 Nov 2012, 16:13
Post #4

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

deci am priceput eu prost. Are logica ce zici smile.gif Scuze de dezinformare

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
guliver
post 15 Nov 2012, 16:45
Post #5

No title

k..merci de raspunsuri....am vb cu omul si e de acord sa se duca cu fisa de inmatriculare la admin financiara sa ii puna stampila...

--------------------
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
AMZ
post 18 Nov 2012, 09:24
Post #6

Oldschool Member

QUOTE(guliver @ 15 Nov 2012, 16:49)
Sal
Vreau sa iau o masina second hand...am gasit-o deja...e ok masina...maine vreau sa fac actele cu vanzatorul...am insa niste nelamuriri...omul mi-a zis ca el are deja certificatul fiscal...ceea ce ma mira deoarece eu stiu ca acel act de la financiar se obtine in momentul in care te-ai dus cu contractul de V-C ca ai instrainat masina....este vreo posibilitate sa obtii acel certificat fara contract de V-C inainte de a-ti vinde masina???...eu nu prea stiu ce sa fac..sunt cam debusolat...va cer ajutorul...ms
*

pai are certificatul fiscal de le primul proprietar, el este intermediar, probabil si fisa de inmatriculare o sa vrea sa ti-o dea cu stersaturi in partea de sus
(cu albisor), sau o sa-ti propuna sa mai faci un CV cu proprietarul...deee, asa is samsarii!!nu te baga in cardasie, parerea mea!

This post has been edited by AMZ: 18 Nov 2012, 09:24

--------------------
Renault Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP. 2011 - B.XXX.AMZ
+
guliver
post 19 Nov 2012, 17:19
Post #7

No title

asa e...cum a zis colegul de mai sus...era samsar si el doar o dadea mai departe cu ceva in plus pt el....l-am lasat sa mai caute fraieri..... biggrin.gif

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 13:40
Dacia