Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

rapait pana ajunge apa la 90

neapops
post 13 Nov 2012, 08:36
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut. masina are motorizarea 1,5 dci 60kw, 82 cp. si 200.000 km. De jumatate de an pana ajunge apa la 90 se aude un rapait/ tacanit, dar numai in aceleratie.Cand ajunge apa la 90 nu se mai aude absolut nimic. Pe tester la reprezentanta nu are nici o eroare si am facut si testul de retur al injectoarelor si sunt bune. Nu stiu daca are legatura dar acum un an s-a ars partea electrica a injectorului 3, l-am cumparat sh si am pus duza veche a masinii si a functionat normal.

--------------------
renault megane 2 bicorp 2005 1.5 dci 82 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neapops
post 19 Nov 2012, 19:56
Post #2

Membru incepator

O alta proplema pe care am observat-o astazi in timp ce mergeam pe autostrada este consumul foarte mare cand trec de 100-110 km/h. La 110-4,6%, la 130-8% si la 150-10%.

--------------------
+
sk0rpion
post 20 Nov 2012, 00:16
Post #3

Membru autentic

aceiasi problema o am si eu la rece, se aude un tacanit pana se incalzeste si inainte imi dadea eroare lipsa combustie cilindru 2, e partea electronica la un injector nu iti apare pe tester decat erorile care le cauzeaza daca le cauzeaza, cu faza pana se incalzeste nu ai si o usoara vibratie mai tare a motorului si o oarecare lipsa de putere cat e rece? iti deschide prea mult sau prea putin un injector cat e rece, eu am problema asta de vreo 10.000 km, mi-au zis ca sansele sa ramana blocat pe deshis sunt aproape nule in cazul meu. Pana la urma cred ca o sa schimb si eu injectorul.....

--------------------
renault megane 2 2003/ hatchback 1.5DCI
+
neapops
post 27 Nov 2012, 19:48
Post #4

Membru incepator

Inca un lucru pe care l-am observat astazi este ca scoate fum la cea mai mica acceleratie pana se incalzeste apa. Cand se incalzeste bine nu scoate pic de fum nici macar la 4000 de ture.

--------------------
+
neapops
post 5 Dec 2012, 09:33
Post #5

Membru incepator

Am rezolvat defectiunea. Pana de la arbore era rupta si motorul nu era la punct. am schimbat si vana egr si masina merge super. consumul a scazut la 130 km/h- 5,8

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 07:00
Dacia