rapait pana ajunge apa la 90
![]() ![]() ![]() |
rapait pana ajunge apa la 90
neapops |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2 bicorp
2005 1.5 dci 82 cp
|
|||
neapops |
![]()
|
O alta proplema pe care am observat-o astazi in timp ce mergeam pe autostrada este consumul foarte mare cand trec de 100-110 km/h. La 110-4,6%, la 130-8% si la 150-10%.
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp
2005 1.5 dci 82 cp
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
aceiasi problema o am si eu la rece, se aude un tacanit pana se incalzeste si inainte imi dadea eroare lipsa combustie cilindru 2, e partea electronica la un injector nu iti apare pe tester decat erorile care le cauzeaza daca le cauzeaza, cu faza pana se incalzeste nu ai si o usoara vibratie mai tare a motorului si o oarecare lipsa de putere cat e rece? iti deschide prea mult sau prea putin un injector cat e rece, eu am problema asta de vreo 10.000 km, mi-au zis ca sansele sa ramana blocat pe deshis sunt aproape nule in cazul meu. Pana la urma cred ca o sa schimb si eu injectorul.....
|
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
neapops |
![]()
|
Inca un lucru pe care l-am observat astazi este ca scoate fum la cea mai mica acceleratie pana se incalzeste apa. Cand se incalzeste bine nu scoate pic de fum nici macar la 4000 de ture.
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp
2005 1.5 dci 82 cp
|
|
neapops |
![]()
|
Am rezolvat defectiunea. Pana de la arbore era rupta si motorul nu era la punct. am schimbat si vana egr si masina merge super. consumul a scazut la 130 km/h- 5,8
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp
2005 1.5 dci 82 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 07:00 |