pana cand pot sa merg fara ulei in cutia de viteze
![]() ![]() ![]() |
pana cand pot sa merg fara ulei in cutia de viteze
raducostel2006 |
![]()
|
||
durastelco1974 Group: Members Posts: 89 Joined: 21 June 11 From: Targu Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
Laguna 1, /1994/ 99cp / 66kw / motor 1794.
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De mers, mai poti merge pana fix in momentul in care nu mai poti cupla nicio viteza. Sau ramane cuplata intr-o viteza si nu mai iese la punctul mort. Si asta se va intampla foarte curand. Apoi schimbi cu totul cutia, in cel mai bun caz, asta daca mai merita investit in masina.
Du-te in service cat mai repede si rezolva problema de etanseitate si completeaza cu ulei. Si roaga-te sa mai fie in regula cutia ta, tinand cont ca o privezi de ulei de ceva timp. This post has been edited by gabizegrean: 12 Nov 2012, 13:31 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
s_gm1 |
![]()
|
![]() s_gm1 Group: Members Posts: 120 Joined: 22 February 11 From: Cluj ![]() |
Opreste Radule
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
raducostel2006 |
![]()
|
durastelco1974 Group: Members Posts: 89 Joined: 21 June 11 From: Targu Jiu ![]() |
multumesc pentru sfaturi!!!!!! am luat la cunostinta!!!!!!
|
--------------------
Renault
Laguna 1
Laguna 1, /1994/ 99cp / 66kw / motor 1794.
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
eu garantez ca ajungi pana *acolo* acum depimde si in ce stadiu
![]() |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
bogdan_ndn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 September 12 ![]() |
si eu, cand aveam un polo classic din `97 am patit acelai lucru si in 300 de km cat am facut in ziua respectiva, a picat sincronul la treapta a 5-a(sau cel putin asa au zis aia la service) ..sarea singura din viteza(doar a 5-a).
Oricum, pe viitor, pt cine nu stie, uleiul din cutie nu se schimba, se verifica si se completeaza dupa aprox 150 000 de km , sau cel putin asa ziceau aia de la vw in cartea masinii! |
--------------------
Renault Laguna 1
1.6 16V
1998
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Orice fluid isi pierde din calitati odata cu trecerea timpului. Fiecare cum vrea si cum crede...
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
xir 04 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 18 February 12 From: roman,jud neamt ![]() |
oprestete si nu mai fa nici un metru cu ea,completeaza cu ulei si remediaza problema,mergand fara ulei distrugi pinioane si tot ce este in cutie deoarece nu mai au ungere;si apropo uleiul di cutie se schimba in totalitate la 60000 km.
|
--------------------
renault
laguna
2002 grandtour 1.6 16v
- nt 83 rcc
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
intratul mai greu in viteza poate sa fie si din cauza uleiului din CV necorespunzator...nu cred ca mecanicul ti-a lasat CV goala...daca ai avut scurgeri pe la burduf/semering si le-ai remediat,trebuia sa schimbi si uleiul in CV : 3 L de Elf 75W-80.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:12 |