sonda lambda
![]() ![]() ![]() |
sonda lambda
xir 04 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 18 February 12 From: roman,jud neamt ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
- nt 83 rcc
2002 grandtour 1.6 16v
|
|||
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Asa, si?
This post has been edited by cristicristutu: 2 Nov 2012, 23:18 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
A vrut sa fim informati ca ii trebuie o sonda....ce nu ai inteles?
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
xir 04 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 18 February 12 From: roman,jud neamt ![]() |
deci vad ca avem si colegi care din lipsa de ocupatie sau din plictiseala cica hai sa mai luam peste picior pe cineva;deci dupa cum am specificat imi trebuie acea sonda lambda care am specificat mai sus contracost .
|
--------------------
renault
laguna
- nt 83 rcc
2002 grandtour 1.6 16v
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Si chiar era nevoie de un topic nou pentru asta? Cand ai sectiunea piese de schimb.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Pune noua, de Logan, nu te complica cu SH la sonda lambda. Costa cam 160 lei, gasesti cu mufa potrivita cu tot, eu asa am pus la a mea in urma cu cateva luni.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
alexco |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 June 12 From: Baia Mare ![]() |
Salutare! Imi puteti, va rog, confirma urmatoarea teorie:
sonda lambda masoara concentratia de oxigen din evacuare.daca am vreo bobina de inductie care e slabita sau moarta, sonda ii va spune calculatorului ca motorul are nevoie de aer (intrucat in evacuare vor fi gaze nearse), si astfel va solicita MPP-ului sa lase mai mult aer crescand astfel turatia la relanti, si implicit consumul in oras-unde relanti-ul apare mai des. Gresesc? |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V +GPL
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
QUOTE(alexco @ 14 Mar 2013, 10:57) Salutare! Imi puteti, va rog, confirma urmatoarea teorie: sonda lambda masoara concentratia de oxigen din evacuare.daca am vreo bobina de inductie care e slabita sau moarta, sonda ii va spune calculatorului ca motorul are nevoie de aer (intrucat in evacuare vor fi gaze nearse), si astfel va solicita MPP-ului sa lase mai mult aer crescand astfel turatia la relanti, si implicit consumul in oras-unde relanti-ul apare mai des. Gresesc? Eu zic ca da,gresesti.Ecu vede surplusul,dar nu reactioneaza asa,ci scade timpii de injectie. Principiul este urmatorul:Clapeta acceleratie inchisa,ecu citeste turatia motorului si accelereaza prin MPP(iac).In acelasi timp sonda lambda citeste gazele arse si actioneaza la timpii de injectie,in asa fel incat sa ai gaze bune la turatia respectiva. Daca gresesc corectati-ma. |
--------------------
n
n
-
n
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:30 |