Piesa necunoscuta
![]() ![]() ![]() |
Piesa necunoscuta
Bogdanelmv |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 September 12 From: Buzau ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_6014.JPG ( Size: 680.52k ) Number of downloads: 354 IMG_6015.JPG ( Size: 339.7k ) Number of downloads: 412 IMG_6016.JPG ( Size: 519.51k ) Number of downloads: 375 |
||
--------------------
Renault
Laguna II
- BZ 08 BYH
2001
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
este captorul pt senzorii de presiune din roti
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Bogdanelmv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 September 12 From: Buzau ![]() |
Aha. Deci nu este nicio problema daca merg fara el, numai ca nu imi mai indica daca mi se desumfla vreo roata.
Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna II
- BZ 08 BYH
2001
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Daca tot renunti la el, nu esti amabil sa-mi dai mie bucata de cablu care ajunge la el ? Vine de undeva din spatele rotii stanga, pe sub masina pana la captator
![]() Daca esti din Bucuresti pot sa te ajut cu dezactivarea din UCH, ca sa nu-ti apara SENSOR FAULT pe bord. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
Bogdanelmv |
![]()
|
renunt la el, fiind defect. Insa cu siguranta il voi inlocuii. Daca nu ma insel, chiar pe tine te-am intrebat, in alt topic, cat costa un senzor. Salutari !
This post has been edited by Bogdanelmv: 27 Oct 2012, 07:10 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BZ 08 BYH
2001
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Bogdanel, as putea incerca sa-ti repar acel modul. Daca esti interesat anunta-ma
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Bogdanelmv |
![]()
|
@ GSAlexandru, multumesc !
Cautand prin sacul cu piesele de rezerva, am gasit un alt senzor. L-am montat, insa nu stiu daca merge. Am jante de aliaj aftermarket si nu cred ca au senzorii pe ele. Nu imi ramane decat sa fac proba si sa ma conving, dar trebe sa merg la vulcanizare ![]() O seara buna ! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BZ 08 BYH
2001
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
pune o poza cu valva de la roata si iti spunem daca ai senzor pe ea
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:00 |