Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Schimbare bec ventilatie, schimbarea becului de la panoul de ventilatie

bhunor
post 26 Oct 2012, 16:16
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare,

Am nevoie de ajutor, am un renault clio 2 din 1999, nu ard becurile de la panoul de ventilatie. am gasit prin alte topicuri cum se schimba la bord, insa nimci despre asta, are cineva vreo idee cum se desface partea aia (reglaj temperatura, reglaj intensitate, directia aerului), o poza ar fii de mare ajutor?

Merci mult,

--------------------
Clio 1.2 1999 - cj13ard
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nivacris
post 28 Oct 2012, 19:18
Post #2

Membru incepator

Salutare,

Chiar nu da nimeni importanta acestui topic ??? Si eu as avea aceeasi problema, s-au ars toate becurile de la acea consola... si nu mai vad nimic ... trebuie sa le iau pe ghicite... As dori sa le schimb cu leduri, smd, daca ar fii careva dragut sa ne spuna si ce fel de smd sa cumparam, si ce rezistente sa legam pe ele ... sau exact cum se procedeaza, eu personal as ramane dator cu o bere... stima cheers.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 2000, 1.4 MPI (masina de teste EURO NCAP) - B-XX-CCV
+
aurelyan
post 28 Oct 2012, 20:17
Post #3

Membru cu familie

From: Iasi

Se scoate panoul, apoi se schimba becurile.
http://www.reno.ro/Comanda-flux-aer-blocata-t118048.html

This post has been edited by aurelyan: 28 Oct 2012, 21:01

--------------------
Ford Focus Mk3 2012 - 1.6 16v Ti-VCT
Imbatranesc si tot invat - Eschil
+
PhilipMorris
post 28 Oct 2012, 22:01
Post #4

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

sau asta

iluminare bord

spor

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
crisolro
post 29 Oct 2012, 07:10
Post #5

From: Bucuresti

nu stiu cum e la alte modele, dar la al meu a fost super simpla operatiunea - sub panoul cu comenzile pentru ventilatie exista un fel de tavita (ca si cum ar fi fundul consolei) pe care mecanicul reno a scos-o prin tragere in fata si apoi a bagat mana pe acolo inspre in sus si a scos becurile vechi (doua) si le-a montat pe cele noi
operatiunea a fost cam "ginecologica"; cred ca e foarte important sa stii ce e acolo si cum e pozitionat
nu stiu ce becuri, nu-mi amintesc cat a costat - insa becul scos poate fi identificat la orice magazin de piese
cred ca nu e idee pre buna sa te chinui sa pui alt fel de becuri, leduri etc. (operatiune care clar nu mai tine facuta "ginecologic") avand in vedere ca nu se ard chiar asa usor, se schimba imediat si nici nu sunt scumpe
am stat cred ca vreun an sau mai bine fara acele lumini din cauza ideeii ca se demonteaza consola cu totul etc. si s-a rezolvat in max 2 min.!!!!

This post has been edited by crisolro: 29 Oct 2012, 07:10

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
S4b1n
post 29 Oct 2012, 16:31
Post #6

Membru Symbolist

From: Craiova/Bucuresti

Eu am desfacut chestia aia de sub reglaje ca sa-mi scot aux-ul, dar am uitat atunci ca aveam unul din becuri arse... sleep.gif uite ca o sa ma uit cand am timp sa vad daca reusesc sa scot becurile smile.gif

--------------------
Renault Symbol 1.5 dCi 62 kW 2007 - ~ 155000 km
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 20:06
Dacia